Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The Babysitter 2 má téměř úplně stejný scénář jako první díl, ale výsledek zde je díkybohu daleko lepší. Děj je na chlup stejný jako v prvním díle (rituál -> útěk -> vyvražďování), vracejí se nám i staré postavy, ale úvod i akce jsou zde několikanásobně zajímavější, gore je opět dost vymazlené, vizuál slušný a o zábavu jsme taky nepřišli. Od začátku dění film pěkně buduje atmosféru a v tom nejlepším udeří s nečekaným twistem, který odstartuje lov satanistů na hlavní postavu. Potěší hlavní záporačka Emily Alyn Lind, která vypadá a působí skoro stejně jako původní Samara Weawing (která se zde moc bohužel neobjeví) a stejně tak jsem byl překvapen obsazenou Jennou Ortegou (malá sestra z You 2.série). Největší předností je ale schopnost filmu dělat si sám ze sebe srandu, nebrat se vůbec vážně a geekovské motivy z něj přímo tryskají. Tohle se mi líbilo - oproti jedničce posun vpřed. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože.. úplně chápu zdejší záplavu jedno a dvouhvězd.. Tady asi hodně záleží na aktuálním rozpoložení a nastavení parametrů osobního vkusu.. Za mě tohle krásně balancuje na teňoulinké hranici mezi nadhledem, vtipností, hravostí, ujetostí na jedné straně a trapností na straně druhé.. Z nějakého důvodu mi to sedlo a ocenil jsem ten posun (od precizně tikajícího prvního dílu) do nevázané a až kakofonické záplavy nápadů, popkulturních odkazů a absurdních scénáristických veletočů.. Několikrát jsem se od srdce zasmál a konec byl zase skoro doják :D ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělý mix hororu a komedie. Druhý díl by nemohl být snad víc odlišnější. McG už neprolíná výborné komediální vsuvky s prvotřídním slasher hororem ale všechno jen degraduje do debilní parodie a absolutně se nesnaží o nějakou atmosféru. Ze solidního zábavného hororu se tak dvojka stala jen přiblblou komedií do které Netflix nasypal kurevsky málo peněz, takže efekty jsou opravdu příšerný a prostředí neskutečně vizuálně odpudivé, papundeklové a studiové. Kdyby se to aspoň technicky drželo jedničky, ale bolely mě z toho normálně oči. Zasmál jsem se asi 3x a ocenil jsem docela slušný konec, ale jinak o proti úžasnýmu prvnímu dílu fakt zkurvená tragédie.40%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Váhal som nad hodnotením, ale nakoľko je to lepšie ako prvá časť, tak nemôžem inak a dávam slušné štyri hviezdy. Tam kde jednotka váhala a pri svojej krátkej stopáži stavila na zbytočne dlhý úvod a potom urýchlenú akciu, tam už dvojka jasne stála oboma nohami na zemi, počítala s tým, že vieme, čo je treba a tak to všetko začalo o kus skôr. Slušných úmrtí tu máme viac, gore lahôdkový, humor trefnejší (hlavne narážky na známe filmy) a dokonca sa čo to vyžehlilo aj z osudov postáv z prvej časti. Ja by som si trojku dal rád... a ďalšie pokračovanie Babysitter rovnako... :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je príjemné vidieť staré známe postavy. McG ide rovnakou cestou ako v prvej časti. Balansuje na hrane absurdity a vtipu a v niektorých prípadoch sa mu to vypláca, v iných zase nie. Chcelo by to nápaditejšieho tvorcu, aby z tohto spravil chuťovku o ktorej sa bude rozprávať dekády ( ako sa to napríklad deje s prvými Evil Dead). To ale neznamená, že to nie je zábavné. Jenna Ortega aj Emily Alyn Lind sú krásne. Dobre sa na ne pozerá a vďaka nim dakedy zabúdate na to, že sa jedná vlastne o totálnu kravinu. Judah Lewis hrá prvú ligu a potešia aj jeho rodiča. Zvyšok je do počtu a zbytočne prehrávajúci. Rovnako poteší návrat Samary Weaving ale čakal som v jej prípade niečo omnoho viac epickejšie. Na druhú stranu nevadí. Očakávať veľké veci od takéhoto typu filmov sa veľmi nevypláca. Každopádne obidva filmy považujem za to lepšie čo McG vytvoril a rád sa k nim budem vracať - ako ku zábavným chuťovkám. Ak by bola aj tretia časť, asi by som sa nenahneval. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno