Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

borec999 

všechny recenze uživatele

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jednotka rozhodne prekonaná nie je, ale dvojka je originálna a ja som sa teda skvelo bavil. Postavy výborné, Emily je brutálna kočka a ako náhrada za Samaru je adekvátna. Horšie to bolo po vtipnej stránke a dosť veľa vtipov vyznelo do prázdna.Zas nechápte ma zle nasmejete sa kvalitne, len to nebolo také ako v jednotke. Potešili aj staré známe postavy. Vybuchujúce hlavy a trhanie končatín sú skvelý bonus. Oproti jednotke o hviezdičku slabšie ale stále skvelé. Za pár rokov by som si kludne vedel predstaviť trojku. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na první díl poněkud kostrbatě naroubované, ale to není ten největší problém. Tím je místy křečovitá snaha o vtip, která do určité míry devalvuje povedené fórky a na můj vkus až moc sekvencí, kdy McG nemá co říct. Naopak plusem je vynikající gore, kterého by mohlo být klidně i víc a perfektní muzika v podání Queen či Dead Kennedys. Herecky OK, ale zamrzí malý prostor pro Samaru Weaving, na které první díl stál a i když byl zbytek castingu v pohodě, nebyl tu nikdo, o koho se film mohl vyloženě opřít. Průměr. 50% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na každý super nápad připadnou tři nelogické střely úplně vedle, na pár dobrosrdečných vtípků je nutno připočítat slušnou várku zcela mimózních (rodiče) nebo opakovaných "hlášek" (taktéž rodiče). Zkrátka pokračování, které uhání kupředu ještě zběsilejším tempem než originál a používá k tomu nečekané zvraty - aby při jejich vytváření popíralo vývoj klíčových charakterů, ale v rámci vytvoření premisy pak k mému úžasu i konec prvního dílu. Sledovat, jak hlavního hrdinu rodina, přátelé i autority nabádají k tomu, aby byl normální, přestože věci, o kterých mluví, se zcela prokazatelně staly, je neuvěřitelně rozčilující. Killer Queen v sobě má zábavnost, disponuje neuvěřitelně sympatickou hereckou sestavou a na Jennu Ortegu se dívá samo. Těch ran do tváře logiky bylo ale tolik, že pootevřená vrátka k pokračování zkrátka musí zůstat zavřená. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nikedy by rodicia mali povedat nie. Mami, mozem si skratit meno na tri pismenka? Mami mozem si natocit film, kde si budem robit co chcem? Mami bola to sice uplna blbost ale mozem spravit este sibnutejsie pokracovanie? Mama nevedela povedat nie a preto sa Joseph McGinty Nichol nazval McG a natocil pokracovania dost uletenej Babysitterky. Ako spravna dvojka, je tu vsetkeho viac. Okrem zmyslu. Zmysel tu nedava nic. Fuck logic, stat sa moze hocico, co McGho napadlo. Pozrel som si to hlavne kvoli Jenne Ortega, ktora ma bavila vo Wednesday. A musism povedat ze tento uleteny gulas bol solidne guilty pleasure. Ak sa vam pacila jednotka, ale mali ste pocit, ze sa to este drzalo pri zemi a znieslo by to viac hovadin? Potom si pozrite dvojku, inak nie. Ale Ken Morino, Robbie Amell a Chris Wylde su zas top. 3* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama