Reklama

Reklama

Půlnoční nebe

  • USA The Midnight Sky (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělý vědec v Arktidě spěchá upozornit astronauty, kteří se vracejí z vesmírné mise, na záhadnou celosvětovou katastrofu. (Netflix)

Diskuze

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Čistý odpad. To bolo akože čo??? Keby si na začiatku filmu všetci aktéri prehnali guľky hlavami, tak by ušetrili divákom 118 minút katastrofálnej nudy a totálneho nezmyslu.

Mám veľkú fantáziu, "uveriť/predstaviť si" viem skoro čokoľvek. Ale že starý chorý dedo na infúziách spadne do vody za polárnym kruhom, či kde v riti bol a ešte potom pešo dôjde na meteorologickú stanicu, kde nedošli na skútroch, lebo si museli akože oddýchnuť, tak na toto už ani moja fantázia neberie. Popri tom aj planéta Votrelcov a Predátorov vyzerá ako tvrdá realita... 

K čomu bol dobrý ten film? Nebola vysvetlená ani katastrofa, aj tú by som si vedel reálne v 2049 predstaviť a možno aj skôr, schopní sme toho viac ako dostatočne. Dokonca nemám problém uveriť ani tomu Jupiterovmu mesiacu, aj keď je to strašná blbosť. Ale nič v tom filme nie je. Celý plytký dej by sa dal vtesnať do 15 min, 20 s titulkami. A bola by tam katastrofa, odháňanie vlkov, aj ten meteorický roj a oprava kozmickej lode. Zvyšok je strašná vata. Zrejme si Clooney predstavoval, že natáča Vesmírnu odyseu 2001, ale scenár dostal len na tých 15 minút a tak sa to snažil nafúknuť čo to šlo. A došlo to do ODPADU...

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Neskutočná nuda a mám s toho depresiu. Jedna hviezdička len kvôli tej malej.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

BY100

No, když se ta sci-fi veze na módní vlně co možná nejreálnějšího ztvárnění, tak prostě taková věc jako velká nevyužitá místnost přímo tluče do očí.

BY100

BY100 (hodnocení, recenze)

ezop1012: kde si tam videl LGBTI vplyvy?
Xspy: to Iris si nepochopil? ja so to tušil už skôr, že dole je dcéra v jeho hlave, tá hore som si nejako ale nedal do súvisu hneď
SeTTi: pozri si dokumenty, prečo preboha čakáš od scifi reálne priestory? ak je civilizácia vyspelá na lety k ďalekým planétam, hádam si môže dovoliť aj vnútorne priestorné lode

mne jediné vadilo to, že teraz neviem, či osádka lode vracajúcej sa naspäť mali byť jediný potomkovia ľudí, alebo tam smerovali aj iné lode. lebo ak by boli jediný, celkom divná incestná záchrana ľudstva z 1 páru

na příspěvěk reagoval SeTTi

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

No je videt, ze to je podle knizky co napsala zenska, iracionalni emo sracka, malem jsem to vypnul.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

ezop1012

Z venku je ta loď parádní, ale uvnitř by žádná kosmická agentura nepřipustila taková kvanta nevyužitého prostoru.

Ta dcera byla dobrý nápad. Nádor na mozku, duševní porucha, to je jedno. Držela ho zaměřeného na cíl. Jen si mohli odpustit to propadnutí skůtru.

na příspěvěk reagoval marlboro

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

SeTTi

lod z vnutra vyzera ako plechovy hangar, jedina vec co sa mi pacila bolo neexistujuce dievcatko, aspon tam trocha rozmyslali. inak nic, a silny lgbti vplyv, zial. 

na příspěvěk reagoval SeTTi

Flammarion

Flammarion (hodnocení, recenze)

Naprosto zbytečně podhodnocený film. Za mě naopak překvapení roku. Perfektně jsem se bavil. Možná taky proto, že jsem neměl absolutně žádná očekávání, ani předsudky ještě než začal první záběr. Většinu recenzí nechápu a jen zírám. Pořad přemýšlím zda jsem koukal na stejný film. Navíc meziplanetární kosmická loď je velmi pěkně udělaná a navíc i reálně vypadající. Což se o technice například v Ad astra rozhodně říci nedá. Jak jsem psal v recenzi. Za mě 5 a třeba se poserte.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Xspy

Na jednu stranu je to pro vás všechny "hrozná nuda" a na druhou stranu nejste ani schopni pochopit děj. :)
Ale díky. Díky nízkému hodnocení jsem si film bez nějakých očekávání skvěle užil. A díky zakončení a celkovému umístění dějové linky si u mne naopak vysloužil oněch pět hvězd. :)

Uživatel MasterD smazal svůj příspěvek.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Kvůli špatnému hodnocení bych rád podotkl, že kdybych na film šel do kina, asi bych trpěl stejně jako většina hodnotících, ale viděno z domu na Netflixu, kde je obraz ve 4 K, užil jsem si ho a dlouhé pasáže, kde se třeba nic nedělo než meditační pohledy, případně prozpěvování celé posádky v kosmické lodi, jsem stopnul a šel si nalít drink, protáhnout kostru. Otázka je, proč to Cloony takhle natáhl? Můj výklad je, že se ho budoucnost naší planety dotýká a chce tím donutit k přemýšlení i velké odpůrce katastrofických vizí, které ovšem jsou reálné, pokud člověk občas čte noviny a články o stavu planety. Vizuální stránka krásná a to já ocením. Pomalost snímku je bohužel únavná.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Děj ani podoba vnitřku lodi nedává moc smysl. Zahrané to není vyloženě špatně, jen ta režie a scénář je tu prostě problém.

na příspěvěk reagoval ezop1012

Noddy

Noddy (hodnocení, recenze)

Nuda, nuda, nuda a ešte raz nuda. Na Netflixe písali, že No.1 na Slovensku, tak sme sa to rozhodli pozrieť... zlé rozhodnutie!

Nechcem to mu dať odpad, lebo to by zase bola silná káva, ale neviem tomu dať ani jednu hviezdičku, takže bez hodnotenia...

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Zatraceně ...co ta Iris na zemi a poslední záběr , kde je a není vedle Clooneyho ? . ...Celá ta cesta je nakonec o tom že chce zachránit svoji dceru na vesmírné misi a proto si vysní dítě které s ním cestuje ? Mimochodem ta vesmírna zápletka s opravou antény je takové klišé , že mi bylo studno i za autory samotné . Ve výsledku napínavá půlhodina a ...no nějak to musíme zaplácat dějem , kde je vam v podstatě jedno jak to dopadne , protože o osudu lidstva se víc už nedovíte ....Docela dlouhy film bez dějové pointy :/ ( Jasně však niterné rozjímání o životě film podkresluje , je jasné že Adam a Eva v novém ráji je paralela k novému životu stejně jako nenarozené dítě které vezou ....ale tak nějak vysokorozpočtové nic z filmu vykujuje odevšad )

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Uživatel Xspy smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

22.12.2022

Když na jaře roku 1996 dorazil do kin blockbuster režiséra Jana de Bonta s názvem Twister, jeho vír zábavy doslova zbořil kina. Snímek s velmi štědrým rozpočtem 92 milionů dolarů díky svému poutavému… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

George Clooney se vydá za baseballem

George Clooney se vydá za baseballem

17.10.2020

Herec a režisér George Clooney (Den zrady, Památkáři) se ještě letos objeví ve svém novém režijním počinu The Midnight Sky od Netflixu, mezitím už si však stačil vybrat svůj příští projekt. Tím bude… (více)

Reklama

Reklama