Reklama

Reklama

Půlnoční nebe

  • USA The Midnight Sky (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělý vědec v Arktidě spěchá upozornit astronauty, kteří se vracejí z vesmírné mise, na záhadnou celosvětovou katastrofu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (305)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Ještě horší jak Cloverfield Paradox. Podle mne by to neobstálo ani jako 10 minutový kraťas v Black Mirror. Clooney jako režisér příšerný, Clooney jako herec průměrný. Ale mám trochu podezření, že za moc nestála ani předloha. Hlavně to v konečném důsledku vůbec nevyužívá měřítko a 100 mil USD rozpočet působí směšně. 3/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Takto hneď z úvodu, neviem či si na hodiny chémie na základnej škole spomínam dobre, ale tuším sa tá vec v ktorej sa odohrávali naše pokusy volala Petriho miska. A takýto pokus sa niekomu vydaril lepšie inému menej a niekomu nevyšiel vôbec. Keď do Petriho misky pridáte Interstellar, Martiana a Amundsena môže to vypáliť rôzne. Ak by sa toho ujal povedzme Ridley Scott bolo by to iné ako keby to namiešal James Cameron a úplne inak to dopadlo ked nad tým záštitu prevzal Netflix. Vzhľadom k tomu že dnešný deň je pre mňa špeciálny a že náhoda chcela tak aby sme tento film bez predchádzajucej dohody pozreli v ten istý drň a tú istú hodinu (ok ja som končil a najväčší filmový fanúšik svoje 8,1k hodnotenie začínal pozerať) tak som v hodnotení viac zhovievavý. Dobrých záberov bolo viac ako dosť ale príliš zdĺhavý dej filmu uškodil podstatne viac ako by bolo vhodné. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Žasnu nad zdejším hodnocením.. není to na 4*, je to mezi 3-4*, ale tu půl hvězdu přidávám, protože si nemyslím, že si film zaslouží tak nízké hodnocení aka jen 1% nad průměrem. Jasně, hrozně mě štvalo, že člověk celý film tápal, co se sakra té Zemi stalo a co se jí děje a kam všichni lidi zmizeli. Taky rozjezd byl hrozně pomalý, ale tak od půlky to začalo nabírat hodně dobré obrátky a já se od filmu nemohla odtrhnout. A premisa s holčičkou? Přiznám se, že to jsem opravdu nečekala. To, že komunikační velitelka je jeho dcera, to bylo jasné, to člověk pochopil díky tomu, jak se na ni díval, když koumal posádku a pak hned po záběru z jeho minulosti. Ale story s dívenkou nope. Na konci jsem regulérně bulela. P. S. Že to tu všichni připodobňují Gravitaci? Tak to teda nevím.. Gravity byla totální nuda, které bych bez 3D dala odpad, Midnight sky byl oproti tomu pro mě hodně silný zážitek. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Další nedokoukaný film. Hlídá někdo Netflixu dramaturgii? Kvalita super průměrné televizní produkce až na úroveň jednoho dílu z nějaké čtvrté řady průměrného seriálu s průměrným scénářem a příliš mnoha prostředky na produkci. Smutné je, že se to stává na Netflixu standardem, že se dělá velké halo kolem něčeho, co by uteklo v devadesátých letech pozornosti někdy ve čtyři odpoledne na Nově. Nebo by to bylo zajímavější, protože by se to za těch něco málo peněz snažilo aspoň něco prodat do příštího dílu, ať to nepřijde o diváky. Tohle ale není ani volná ruka ani experiment, ale čistá nuda, která úplně ignoruje, že by se na to někdo třeba mohl chtít i podívat a ještě se u toho třeba i bavit. Zlaté pomalejší a rozjímavější, ale stokrát zajímavější a atmosféričtější Solaris. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(3/10). Únavné a zbytečně dlouhé. Nic neříkající děj, který vás dokáže uspat, i když se snažíte filmu věnovat sebevětší pozornost. Nezachrání to ani hvězdy, které se ve filmu objevují. Závěrečná katarze mě po celém tom utrpení ani trochu neuspokojila a šlo o jedno z největších zklamání roku 2020. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Kromě sci-fi techniky je ve filmu i spousta skutečné vědecké techniky. Pro Čechy může být zajímavé, že od 48. minuty mladý doktor Augustine Lofthouse (Ethan Peck) vzpomíná na loučení se svou ženou. Na střeše observatoře spatříme celooblohovou kameru vyráběnou v Olomouci. (ic)
  • Scéna, kdy se George Clooney na moment oddělí od herečky Caoilinn Springall, se ve skutečnosti natáčela při sněhové bouři na Islandu. Teplota vzduchu klesala pod 40 stupňů Celsia a herec George Clooney neměl na sobě žádné ochranné brýle, z tohoto důvodu se scéna točila pouze ve krátkých střizích. (Kuzmik)

Související novinky

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

22.12.2022

Když na jaře roku 1996 dorazil do kin blockbuster režiséra Jana de Bonta s názvem Twister, jeho vír zábavy doslova zbořil kina. Snímek s velmi štědrým rozpočtem 92 milionů dolarů díky svému poutavému… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

George Clooney se vydá za baseballem

George Clooney se vydá za baseballem

17.10.2020

Herec a režisér George Clooney (Den zrady, Památkáři) se ještě letos objeví ve svém novém režijním počinu The Midnight Sky od Netflixu, mezitím už si však stačil vybrat svůj příští projekt. Tím bude… (více)

Reklama

Reklama