Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Celkem překvapivá minisérie, u které jsem nečekal, že mě tak vtáhne. Má to rychlé tempo, přesto zvraty dávají smysl. Nebojí se ale ani zpomalit a zapůsobit na emoce. Pár věcí jsem při sledování uhodl, ale jinak je to krásně zamotané, ale na konci vše do sebe zapadne. Překvapení a spokojenost. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle odsýpající krimi/mystery příběh, kde největší problém vidím v tom, že se tam naráz začne odehrávat hrozně moc věcí najednou, jakmile ale autorům přistoupíte na jejich hru, určitě se nudit nebudete. Konec každého dílu vas donutí pustit okamžitě další díl. Herci jsou skvělí, obzvlášť cením Hannah John-Kamen, která je sexy a zároveň tajemná. Seriál vás chytne a nepustí v úplném závěru seriálu jsem ani nedýchal (to se mi často nestává) 8/10 ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny krimi serialik odohravajuci sa v mensom anglickom meste. Neskutocne sa to uzli prakticky az po 6tu cast. Sem-tam vyslovene absurdnosti. (ktore davaju zmysel az v poslednych epizodach) Par dielov je lepsich, vacsinou vsak priemer, ktory neurazi, a ak divak "prilis nepremysla" moze celkom zabavit. Ano, je to casto naivne a skratkovite, ale ak momentalne nemate rozpozerane nieco ine, kludne tomu dajte sancu. Par znamych tvari z inych serialov, ale v celku voci herectvu, ci technickej stranke nemam vyraznejsie vyhrady. Len ten scenar nie vzdy sedi....no. ;) ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Od tohoto jsem čekal asi nejméně a dostal jsem toho nejvíc. Armitage je podle mne strašně slaboučký herec, nezvládl roli Thorina a nikdy mu herectví nevěřím, i ve Strike Back byl hrozně cringe, ale....... Tady si to docela dával! Čekal jsem od toho natahovačku ohledně nevěry hlavní postavy a tajemné ženy co ho vydírá, což jsem myslím jednou viděl ve filmové verzi s Glenn Close, tohle z trailerů působilo podobně. Ale bylo to uplně jiné a hrozně zábavné, opravdu jsem se tu těšil na každý další twist. Bavila mne snad každá vedlejší postava, bylo to správně zamotané. Hlavního viníka jsem sice odhadl předčasně, ale i tak to bylo příjemně vypointované. Velmi překvapila OBrienová z Panství Downton a skvělá byla i příští Rudá Sonya.  Koukám, že na csfd to z místních ohodnotil jenom duro a okkac, velká chyba! 8,5/10 ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Tak pro změnu britský Netflix. Když v polovině posledního dílu prohlásí čerstvě objevený hlavní záporák po dvacetiosmi pointách (ne, nepočítal jsem je), že teď to teprve začne být komplikované, nervózně jsem si poposedl. Ono dát každé postavě minipříběh s minipointou, které dohromady vytvoří maxipointu, je docela dobrý způsob, jak udržet divákovu pozornost, ale někdy je příliš prostě příliš. Zvláště, když za vším stojí sexi lesbičky s hackerskou kobkou lásky, ze které to všechno řídí. Cizinec (cizinka?) zabaví, ale na víc nemá. Asi je to tak v pořádku, ale těch seriálů, které se dělají čistě pro zábavu, je v poslední době více než zdrávo. Značně to pozvedává zfetovaný tlouštík se svým lamím přítelem, leč Britský Netflix je stále Netflix. Bohužel. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (6)

  • Úvodná ústredná pieseň je „Monster“, ktorú napísala a hrá írska skupina Walking on Cars. (Arsenal83)
  • Paul Kaye hrá policajta Patricka Katza. Použil priezvisko svojej skutočnej manželky - Orly Katz. (Arsenal83)

Reklama

Reklama