Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Recenze uživatele bubun k tomuto seriálu (5)

Epizoda 2 (2020) (E02) 

No já nevím, ale mě většinou tyhle příběhy s vydíráním skrze někoho blízkého + vyzrazení jejich tajemství štvou, a přijdou mi už otřepaný. A ne v každém případě by na to onen člověk přistoupil a platil a platil, a dělal věci, co nechce apod. To je jak ten nepovedenej Black Mirror...  Kdyby ony dvě ženský, ty "cizinky" zůstaly jen u vyzrazování tajemství, přišlo by mi to lepší, takhle s tím vydíráním je to jen a jen klišé seriálů  poslední doby... To mi tedy přišla zajímavější a zábavnější psychopatická Adele z Behind her eyes. Takže prostě jen doufám, že princip nebude jen postavený na tom, že ty dvě si vybírají postupně různý obyvatele města, vyzrazují jim tajemství jejich blízkých, nutí je dělat šílenosti nebo platit, přičemž je to celý propojený. Že to nebude další Black Mirror. Doufám v něco rafinovanějšího a ne tak otřepanýho. No, naštěstí to  po skončení druhé epizody vypadá, že v tom bude něco víc.... ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

Tak já nevím,  to vážně nikoho z nich ještě nenapadlo, že ty sms nepsala ona? Ale jinak na konci aspoň slušnej twist a začínám být zvědavá. A neodpustím si poznámku na okraj: ta, co hraje "cizinku", Hannah John - Kamen, je mi opravdu hodně nesympatická, a není to tím, jakou roli hraje; spíš si myslím, že je to tím, že vypadá jako mix Rihanny s Victorií Beckham... ()

Epizoda 4 (2020) (E04) 

Zatím si Victorii Beckham pěkně na začátku fotřík namazal na chleba, haha, až jsem jí to přála, ačkoliv on je taky asi dobrá svině... nebo aspoň byl.  A to s trackováním Corinnina telefonu, tak sakra asi když se zrovna začne hýbat z místa, kde se dost dlouhou dobu vůbec nepohnula, zrovna v ten moment, kdy se synové s otcem rozhodnou tam jet, tak to je asi jasný, že si s nima někdo hraje... A myslím si, že je jasný, že na tom místě ani nemusela být ona. A pak samozřejmě klasika: mám jít na policii? Neee, to je blbost, byli jsme hnedka tady, kde se telefon našel, a nic jsme neviděli, to bychom něco určitě viděli. Tak ok... Na konci mě pobavila další z klasických situací, které jsou v životě ale bohužel reálné: detektivové přijdou za zoufalým  manželem pohřešované, a chtějí s jeho ženou mluvit, zatímco ten samý den, akorát o dost dříve, ji zoufalý manžel na policii, a zrovna na tu samou stanici, kde pracují i zmínění detektivové,  nahlásil coby zmizelou - co z toho vyplývá? Že ani policejní složky si mezi sebou nedokážou předat informace. A to na stejné stanici, ba dokonce i ve stejné místnosti! S tím se bohužel setkávám, i když v jiném oboru, často... ()

Epizoda 5 (2020) (E05) 

Tak Beckhamová ukazuje, že je nejen pěkná svině, co vydírá lidi, ale taky super parťačka pro život. To je totiž nejlepší, když o vás partner/ka má strach, a zeptá se vás na věci, které se týkají vás obou, se urazit, naštvat, neodpovědět, jen říct, že jdete ven a třísknout za sebou dveřma, bez jakýkoli snahy o vysvětlení, nebo aspoň dialog. Prostě super parťák do života. ()

Epizoda 6 (2020) (E06) 

Tak fousáč Javorský to už v očích Jo  "zvoral" podruhý, tak ho logicky chce z případu stáhnout, ale bůhvíproč parťák Wes si nechal Javorskym vtlouct klíny do hlavy... Asi nešťastná souhra okolností. Nicméně, seriál začíná mít docela spád a jsem zvědavá víc a víc. A Killan vypadá jako kombinace Jiřího Hrzána a Jaroslavy Pokorné. ()

Reklama

Reklama