Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušně zamotana zábava, ať jsem přemýšlel jak jdem chtěl, kdo za vším je nakonec jsem byl překvapený když nastalo odhalení. Herci byly super, příběh napínavý a svěží, jsou seriály co potřebuji 10 serie a jsou co jim stačí par dílů. Rozhodně více akce bych přidal, větší drama a nějakou slušnou podívanou a šel bych víš, přesto jsem spokojený hodně. ()

rizek2 

všechny recenze uživatele

Harlan Coben napsal solidní thriller pohrávající si s kostlivci ve skříni, kteří, když se dostanou na světlo světa, zlikvidují iluzi dokonalého života. To se přesně stane právníku Adamovi, jemuž neznámá žena (v knize muž) v baru prozradí tajemství o jeho manželce a zmizí. Kdo četl předlohu, bude u seriálu asi překvapen, že scénář, na kterém autor spolupracoval, doznal celkem dost změn. Prostor dostaly nové dějové linie, některé postavy se chovají úplně jinak a v mnohých momentech oproti knize nezůstal kámen na kameni. Přesto je Cizinec napínavá podívaná plná zvratů, i když jich ve finále je až zbytečně moc. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne príťažlivá, scenáristická delikatesa, ktorá ukážkovo mätie jedným “twistom” za druhým, že divák čumí ako alpaka (kto videl - chápe, kto uvidí - pochopí), čo to na neho títo traja scenáristický “majstri športu” vybalili. Miestami je to napriek vážnym témam, nečakane sarkasticky vtipné, a keďže mi je tento druh humoru veľmi blízky, bavil som sa viac než slušne. Samozrejme, nič nie je dokonalé, dokonca ani “The Stranger”, ktorý miestami ako celok pôsobí priam extrémne absurdne, ale keď tento štát môže riadiť narušená osobnosť, tak prečo by seriál nemohol postrádať logiku. Všetci tvorcovia tohto projektu sa podieľali na úspešnom seriáli “SAFE” (taktiež od Netflixu), ktorý som doposiaľ nevidel, takže poďme hneď všetci spolu nato - “BUĎME ZODPOVEDNÍ, SPOLU TO DÁME!” ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

budu si muset od Cobena konečně něco přečíst,protože jestli jsou jeho knihy stejně dobré/lepší jako seriály podle nich,musí to být velká paráda.Stranger podobně jako Safe dva roky zpátky servíruje napínavou podívanou,která nejen že dobře vypadá a má sympatické herce,ale tím jak pomalu odkrývá jednotlivá tajemství a kupí zvrat za zvratem drží veškerou divákovu pozornost a vyloženě nutí tohle slupnout za jedno odpoledne.Samozřejmě by se tomu dala vyčítat ta ohromná hromada zvláštních náhod a skvělých načasování,ale o tom to primárně není.Velká spokojenost podobně jako u Safe...85% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál s vysokým tempom od začiatku do konca, až sa chce povedať, že by sa tu zišli jedna- dve epizódy navyše, aby to nepôsobilo miestami možno trochu uponáhľane. Čo je mimochodom na adresu súčasnej seriálovej nadprodukcie, kde sa naťahuje, čo sa dá, veľký kompliment. Inak ide o takú neradostnú úvahu nad stavom manželstiev v západnej spoločnosti, kedy sa za fasádami veľkých rodinných domov odohrávajú veci okolím nevidené a tak v skutočnosti vyššia stredná trieda vzbudzuje iba závisť, ktorá nakoniec nie je ničím reálnym opodstatnená. Podvádzanie, nemanželské deti a klamstvá. A v prvom rade tajomstvá, ktoré by mali zostať utajené. Ale je to tak správne? Cudzinka urobila na túto tému celkom brutálny sociálny experiment a aký je výsledok, sa dozviete v ôsmich, kvalitatívne veľmi vyrovnaných, epizódach tohto napínavého seriálu. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (6)

  • Paul Kaye hrá policajta Patricka Katza. Použil priezvisko svojej skutočnej manželky - Orly Katz. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo v marci 2019 v Manchestri. Ďalšie scény boli potom natočené v Bury a Boltone v apríli a v Stockporte v júni 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama