Reklama

Reklama

Bad Boy

Trailer 1
Polsko, 2020, 109 min

Režie:

Patryk Vega

Hrají:

Antoni Królikowski, Maciej Stuhr, Katarzyna Zawadzka, Andrzej Grabowski, Małgorzata Kożuchowska, Piotr Stramowski, Zbigniew Zamachowski, Sławomir Peszko (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Dva bratři žijí doma s matkou v brutálním područí otce chuligána, který je fyzicky i psychicky terorizuje. Starší bratr Pawel to už jednoho dne nevydrží a nožem otce zabije. Osudy obou bratrů se poté diametrálně rozdělí, když se z mladšího Piotra (Maciej Stuhr) stane vzorný policista, zatímco Pawel (Antoni Królikowski), stižený svým dávným skutkem, jde ve šlépějích svého otce. Brzy se však cesty obou bratrů znovu protknou, přičemž tentokrát budou oba stát na opačných stranách barikády. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega trochu jinak, ale pořád kvalitka. Tentokrát se zaměřuje na fotbalové chuligány, kteří se mezi sebou rubou čímkoliv. Má to zajímavé postavy, ostré bitky a nebyl by to Vega kdyby nedošlo na gore chuťovky :) uříznutí nohy Motorovkou neomrzí nikdy a Katarzyna Zawadzka je ženská k pomilování. Bavilo mě to. Příběh****, Akce***, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 7/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když své síly spojí nejúspěšnější režisér Polska Vega a největší polská herecká star Stuhr? Vznikne film z atraktivního prostředí fotbalových chuligánů, kde herecky vítězí Antoni Królikowski. Není to akcí nabušená gangsterka, ale Vegův atraktivní rukopis je poznat - hromadné bitky, drogy, akce, auta, pár sadistických scén, prsa Katarzyny Zawadzké, fotbal, motorová pila ... fajn film, ikdyž nepatří mezi Patrykovi nejlepší.( a zdá se mi, že už se trochu opakuje ) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Něco ve stylu Hooligans, ale zaměřené spíše na vývoj klubu a nekalých praktik okolo fanouškovské mafie. I když bych raději sám dílo pojal trochu odlišně a míru policie v příběhu zredukoval na nezbytné minimum, okamžitě jsem byl vtažen do děje a zaujala mě nejen promyšlenost příběhu, ale i celková surovost která film provází. Konec byl trochu odfláknutý, ale jinak jsem se vážně bavil. Za tyto nedostatky šlo moje hodnocení mírně dolů, ale stále dost dobré. 73% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vegova snaha alespoň částečně se vymanit ze žánrové škatulky úplně nevyšla. Záměr natočit něco jako Rise Of The Footsoldier po polsku je sice chvályhodné, ale marná sláva, film zůstává nejsilnější a nejzábavnější ve chvílích, kdy je Vega Vegou. Jakmile se člověk soustředí na zápletku, musí se občas útrpně zasmát. Problém je především v hlavním hrdinovi Pawlovi, který je tupým hovadem, takže představa, že by dokázal uplácat sofistikovaný zločin na mezinárodní bázi, je směšná. I motiv bratrů stojících na opačné straně zákona nepůsobil tak, jak by měl. Nějaká sourozenecká chemie jakoby tu vůbec nebyla. A konečně neznám sice podmínky polského fotbalového svazu, ale tohle mi přišlo moc i na ten nejhlubší fotbalový prales. Tohle všechno by nevadilo, pokud by Vega zůstal v rovině absurdního nářezu. Průšvih je, že on se tady bere až příliš vážně. Dá se na to koukat, film šlape, herecky je všechno fajn a Zawadzka by stála za hřích, ale tak jako tak se z mého pohledu zatím jedná o nejhoršího Vegu. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...PRO LIDI JE MNOHEM LEHČÍ UBLÍŽIT TĚM, KTERÉ MILUJÍ, NEŽ TĚM, KTERÝCH SE BOJÍ...Moje druhý setkání s tvorbou Patryka Vegy. A ani tentokrát nezklamal. Syrový film z prostředí polských hooligans(Unie WKS). Nechybí fotbalová politika, bitky, fízlové a kšefty s drogami. Dobře natočeno, dobře zahráno. Akce zaručena, nuda vyloučena. Silný 4 hvězdy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Štadión, na ktorom Unia Warszawa hrá domáce zápasy, je Mestský štadión vo Wrocławi. (tiradentes)
  • V cameu se tu mihne tehdejší polský fotbalový reprezentant Kamil Grosicki v roli kapitána Unie. (Morholt)

Reklama

Reklama