Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn akčně-komediální jednohubka. Kevin Hart je můj oblíbený komik a zde mi jeho vtípky také seděly, několikrát jsem se hodně zasmál. Woody Harrelson do role drsného zabijáka také pasoval jako hrnec na prdel. Proč však dávám 3*? Protože i když mě příběh bavil, tak tam bylo pár nelogičností, a za to musím jednu * ubrat. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na to a dúfať v niečo invenčné a zábavné by bol sebaklam. Ten film je spravený len preto, lebo Kevin Hart a jeho ukecanosť je momentálne veľmi populárna a potrebuje vyťažiť čo možno najviac zo svojej zostávajúcej kariéry. Zostávame mu možno ešte päť rokov, kedy sa jeho kreácie stanú pre všetkých únavné. A pre Woodyho je to ďalší projekt, kedy sa vykašľal na veľké herectvo a išiel si zarobiť peniaze podobne, ako to spravil v prostoduchom pokračovaní Venoma. Muž z Toronta je na chlp rovnaký, ako posledné filmy Patricka Hughesa. Vo všetkom. Akcia, zvraty, chémia medzi postavami. Pozerateľné to je. Nudiť to až tak nenudí. Ale je to pľuvanec do tváre dobrého vkusu. Toto je teraz populárne. A mne je z toho smutno. Talent zomiera a my mu za to tlieskame. Takže v rámci tohto môjho názoru, idem na ďalší film s Kevinom Hartom dúfajúc, že sa zasmejem aspoň raz a aspoň tak, ako kedysi. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono mi šlo jen o to vypnout hlavu a chvíli se bavit. Ze začátku se to příliš nepředvádělo a plnilo to jen původní požadavek. Ale při scéně se čtyřmi vyslíchanými jsem prskal smíchy a skvěle natočený závěrečný souboj s několika zabijáky splácnutý nejspíš jedním vrzem mě utvrdil, že přesně tohle jsem dnes potřeboval. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix je na tom letos co se týče svých hraných filmů opravdu bídně, velké naděje jsem proto vkládal do Kevina Harta a Woodyho Harrelsona, byť musím přiznat, že jisté obavy jsem pochopitelně měl. Ačkoliv se může zdát, že Kevin Hart a jeho specifický humor jsou už dávno za zenitem, znova mě přesvědčil, že tomu tak není, že stále dokáže perfektně pobavit a nepůsobit při tom trapně nebo případně vykrádat sám sebe. Woody Harrelson je charismatický sympaťák, spolu s Hartem vytvořili vynikající dvojici, jejich postavy mě moc bavily, chemie mezi nimi funguje na jedničku, postarají se o hromadu hlášek a vtipných situací a skvěle se doplňují. Akce se mi rovněž líbila, není kdovíjak brutální, je však slušně natočená a provedená. Příběh není nikterak složitý, má svižné tempo, ani na chvíli nenudí, takže určité nelogičnosti mu lze prominout. Muž z Toronta je neskutečně vtipná akční podívaná, všem ji vřele doporučuji, jedná se o suverénně jeden z nejlepších letošních počinů od Netflixu. 8/10. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Vlatně tu není moc, co komentovat. Klasická béčková komedie kde Kevin Hart hraje Kevina Harta a snaží se vytěžit co nejvíc co nejvíce dolarů ze vtipů o své výšce, které ovšem přestanou po pěti minutách bavit. A i když se zde občas objeví nějaký ten náznak chytrého dialogy či inteligentního humoru, v další vteřině tu Kevin prdí a zvrací a vše se zase vrací do normálních, nezábavných kolejí. Ale to už je vlastně Kevin Hart jakožto filmová hvězda v kostce - potenciál tam je, ale sám si to vždycky zkasí. Skoro se až divím, že se v roli drsného zabijáka neobjevil Dwayne Johnson, ale jsem za to rád, protože Woody Harrelson má alespoň nějaké to charisma a umí hrát (tedy ne že by tato role nutně potřebovala Oscarového herce, to opravdu ne). Příběh je neskutečně předvídatelný a brutálně okoukaný - naprostý ňouma a drsný ranař jsou náhodou svedeni dohromady a spolu musí čelit za vlasy přitaženým nepřátelům i sami sobě,  tím, že na konec ňouma v sobě najde odvahu a drsňák naopak procitne a ukáže, že přece jenom má kousek srdce. Viděl jsem to milionkrát, několikrát dokonce snad i s Kevinem Hartem. Nějaké body navíc dávám za bitku v tělocvičně s kamerou a choreografií ve stylu Kingsman, která sice už nijak neohromí, ale alespoň potěší že se o to filmaři pokusili, i když zdaleka nedosahuje takové kvality (ty skryté střihy byly tak viditelné, až bijí do očí). Patrick Hughes mě utvrzuje v názoru, že kvalitní The Hitman's Bodyguard se mu asi povedl jen náhodou, protože po loňském zklamání v podobě sequelu onoho filmu přišel s bolestivě průměrným béčkem, která nenabízí vůbec nic zajímavého. Kdybych na Muže z Toronta šel do kina, asi bych litoval vyhozených peněz, ale jako odpolední oddychovka na Netflixu se to dá přežít. 50%. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)
  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)

Reklama

Reklama