Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné, Cage a Pascal to neskutečně táhnou, jejich bromance je vlastně to nejlepší na celém filmu, očekával bych ale vzhledem k tématu ještě trochu víc odvázaný scénář... třeba něco více ve stylu Charlieho Kaufmana. Takhle se to v druhé půlce akorát přehoupne do generického akčňáku (ze kterého si však taky samo střílí, chápu...), navíc poněkud nudně zrežírovaného. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Bláznivá volovinka, ktorá má oveľa bližšie k Jean-Claude Van Johnsonovi ako k sebereflexívnemu JCVD. Na štandardný špiónsky príbeh, kde hlavný hrdina musí vyriešiť záhadu navliekli bočnú líniu o megahviezde za zenitom. Namiesto Cagea tam mohol byť ktokoľvek z deväťdesiatok, kto je už za zenitom. Napríklad Travolta a stačilo by prepísať pár vtipov a narážok na filmy. Narážku na Face/off by ani nemuseli meniť. Čakal so, že to bude oveľa vtipnejšie a dúfal som vo väčší výskyt cameo výstupov, ale tých tu veľa nebolo a ani tak často som sa nezasmial. Najviac som po tomto filme zvedavý, či sa nejak zmení smerovanie Cageovej kariéry, alebo bude naďalej točiť divné voloviny. Aspoň sa snaží na rozdiel od iných, ktorí hrajú už len zo zotrvačnosti. Toto je ale len mierne nadpriemerná jednohubka. 6/10. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že snímek 'Nesnesitelná tíha masivního talentu' bude absurdní akční buddy-movie s prvky meta-komedie až parodie, kde si Nicolas fakiiiin-whoa Cage zahraje Nicolase fakiiiin-whoa Cage. Nakonec se z toho vyklubala hodně ambivalentní rádoby terapeutická mystifikace, která jede jen na půl plynu (ať už co se týká humoru i akce), která nevyužila svůj jedinečnej potenciál nebýt jen solidní béčkovou žánrovkou, a kterou kazí ústřední špionážní/kriminální linka která se bere až moc vážně. Ale jako nenáročná oddechovka na večer ujde. Největším superlativem je to, že Nicolas Cage si svou roli neskutečně užívá, no a Pedro Pascal mu jako kámoš do deště perfektně sekunduje. A ano, 'Paddington 2' je masterpiece....... [VERDIKT: 7 Nikolasů Klecí z 10, aspoň za tu snahu] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela zklamani, necekal jsem buhvico, ale ukazky slibovaly pohodovou komedii, bohuzel to nejlepsi bylo prave to v ukazkach. Pribehove to je sice v pohode, par scen fakt pobavi, ale vetsinu casu se dej jen tahne, nic moc se nedeje a ackoliv Cage a Pascal jsou sympataci, moc nemaj, jak to utahnout, proste nuda a pritom se z toho dalo vytezit daleko vic. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná metaptákovina, co ještě šílenějším způsobem reflektuje celou kariéru Nicka Cage a rozhodně zastupuje post nejujetějšího filmu loňska. Ale už jen proto, že džouků na spoustu Nickových i jiných filmů je tu fakt přehršel, o zábavu máte na hoďku a půl postaráno. Zvlášť, když film hodláte sledovat za účelem napít se kdykoli, kdy zazní příjmení Cage. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama