Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (130)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jessica Chastain umí být stoprocentně věrohodná například v rolích silných žen, které s muži vytřou podlahu díky svému mozku (Případ Sloane, Velká hra), nicméně když totéž dělá v akčním žánru a má k tomu zbraně, hmaty a chvaty, už jí to tolik nevěřím. Na rozdíl třeba od Diane Kruger, která je pro mě v The 355 tou hlavní hvězdou a nakonec tím hlavním důvodem, proč se dívat až do závěrečných titulků. Tenhle film... Už v úvodní scéně s hacknutím letícího letadla dá najevo, v jakém žánru se budeme pohybovat. Škoda jen, že se to bere tak vážně a především že je to tak dlouhé. Je to průměr s několika dobrými scénami, na které si ale nejspíš zanedlouho nevzpomenu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V obvyklém dalekosáhlém špiónském komplotu se musí spojit čtyři schopné agentky, aby zajistily nesmyslný MacGuffin (hackující internety či co) a zabránily jeho padnutí do podlých – mužských – rukou. Já vám nevím, tyhle ženské akčňáky. Roztřesené průměrné bitky a honičky sice nasazují relativně slušné tempo, které však pozdržuje nevhodné vylévání srdéček. Baby jsou fajné, ovšem Jessice jsem akční "kick-ass" roli nevěřil (na rozdíl od Diane) – ale ani se skoro nenudil. Čistý 50% průměr. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Já teda rozhodně nehraju za feminismus ve filmu ani na genderovou vyváženost, ale toto se fuckt povedlo. To jak všichni ti všiváčtí parchanti dostali přes hubu od holek potažmo matky, bylo naprosto okouzlující. Akčňák se vším všady a navíc samé pěkné baby, to se pořád ještě jen tak nevidí. Super oddechovka i když to bylo vlastně úpa obráceně a možná právě proto! Za mě 85% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka se superzbraní je jako z Jamese Bonda, děj ale připomíná mentálně retardovanou verzi už beztak retardovaných Charlieho andílků, kteří ale byli alespoň retardovaní roztomile a nebrali se tolik vážně. Návod k použití: Pusťte si začátek z Kolumbie, pak si skočte do 47.minuty na chvilku na čumendu do nějaký marocký mediny (kam se doufám letos podívám už potřetí osobně), a nakonec si pusťte titulkovou pecku od Peaches a hoďte tuhle limonádu do koše. Tedy pokud ovšem nejste náctiletý holky, v tom případě je to film speciálně pro vás. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Feminizácia akčného žánru už nabrala obludných rozmerov, takže v podstate namiesto dobrého akčňáka sledujeme už komédiu. Zobrali tu tri celkom fešné baby v zrelom veku + Lupitu s Číňankou a všetky tieto ženské strieľajú v behu presnejšie než William Tell a so svojimi 50 kilami v lodičkách zmlátia aj celé komando statných mužov. Všetci chlapi sú ukázaní ako slaboduchí nímandi, ale misia bola splnená, pretože tu boli zastúpené všetky rasy a dokonca sa hovorilo aj v niekoľkých jazykoch. Táto násilná diverzná politika však bude zákonite viesť k úpadku sledovanosti, pokiaľ film postráda kreativitu, schopný deja a vývoj postáv. Pretože v konečnom dôsledku ide aj tak len o peniaze a tento film má aktuálne nasledujúce čísla: Náklady: 75 mil. USD, zárobky: 11 mil. USD... ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu odkazuje na Agenta 355, což bylo kódové jméno neidentifikované špiónky, která bojovala za Patrioty během Americké revoluce. (peeteno78)
  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)

Reklama

Reklama