Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (131)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Hodnotím nadprůměrně, protože mě to bavilo a také za silnou trojku Chastain, Cruz a Kruger - všechny v jednom filmu pohromadě. Hodnocení 49% jasně říká "na tohle se nedívej". Ale právě to herecké složení mě přinutilo udělat pokus. A vydržel jsem. Naštěstí nešlo o klon Andílků, žádná parodie a nucený humor. Naprosto vážně myšlené béčko. Tím vážně myšlené nemyslím plnohodnotná obdoba všech těch "chlapských" akčních filmů. Musí to být, jakožto "ženský" film, logicky jiné. I když podobné filmy s jednou hrdinkou už byly také plnotučné. Ale holt víc ženských pohromadě vždycky vyvolá "zvláštní" atmosféru. Prostě jsem byl rád, že se mám na co dívat a nebýt po filmu naštvaný. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Není to antifilm jako poslední Charlieho andílci, jen průměrný ženský akčňák. Zápletka nepřekvapí a jen vysílá postavy na exotické lokace a do akce řešit obvyklý špionský stuff. Postavy nezaujmou, ale ani neiritují a na herečky se dobře kouká a odehrají si svoje. A akční scény nejsou úplně marné, ale ani nijak zázračné - rozpočet 75 mega není vidět, z filmu si nebudete nic pamatovat a mnohem víc by mu to slušelo na nějaké online platformě než v kinech. Postavy Kruger a Chastain mě ale bavily a jak si Kruger na marockém tržišti poradila se zabijáky bylo super. Klidně bych si s nimi dal pokračování, ideálně pokud by Kinberga nahradil nějaký schopnější scenárista a režisér. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Já teda rozhodně nehraju za feminismus ve filmu ani na genderovou vyváženost, ale toto se fuckt povedlo. To jak všichni ti všiváčtí parchanti dostali přes hubu od holek potažmo matky, bylo naprosto okouzlující. Akčňák se vším všady a navíc samé pěkné baby, to se pořád ještě jen tak nevidí. Super oddechovka i když to bylo vlastně úpa obráceně a možná právě proto! Za mě 85% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

akční babinec!Byla jsem extra potěšená výběrem herců ,troufám si napsat, že pomalu ze všech koutů světa.Což byla óbr volba.Potkala jsem tam hned dvě u mě jedničky - Cruz a Kruger,ta obzvlášť dokázala že je pro režiséry cenný herecký chameleon.Já jsem si film neskutečně užila pro jeho atmosféru i když mi jindy holyvúdské akce lezou na nervy.Zvláště ty ,ve kterých kdy se mydlej o nějaký předmět, který ohrožuje svět...Tady to předvedla jen Chastain.Na plné pecky.Výborná režie a i kamera. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Takový potenciál a takhle to zmršit. Sice to měli tvůrci hezky rasově pestré, skoro jako omalovánky, lokace zajímavé, nicméně divák z nich viděl houbeles. Příběh tuctový, ale s trochu lepším scénářem, menším agenturním galimatiášem a zajímavějšími hlavními postavami, to mohla býr dcela pecka. Holky byly fajn, ale bohužel nijak zvlášť nezaujaly, akce průměrná. A nkonec, pár logických kotrmelců které se vyskytly, jen dokončily dílo zkázy. Zapomenutelný béčkový film, který sice vyloženě neuráží, ale rozhodně nenadchne, což je škoda. Za mne 40% max. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)
  • Název filmu odkazuje na Agenta 355, což bylo kódové jméno neidentifikované špiónky, která bojovala za Patrioty během Americké revoluce. (peeteno78)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno