Reklama

Reklama

VOD (1)

Drsní a hrôzu naháňajúci vesmírni piráti známi ako Plienitelia unesú namiesto Petra Quilla T'Challu. (Disney+)

Recenze (43)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po relativně plytkým úvodu je druhá epizoda antologie 'What If?' skutečně originální variací na premisu kultovky 'Strážci galaxie', která skvěle a vskutku inovativně využívá externalit alternativního univerza – a kupříkladu Thanose jako člena Ravagerů, Draxe jako barmana, anebo alkoholika Howarda Ducka jsem upřímně nečekal. Animace je stále víceméně nevkusná – ale fanoušci studia Tell Talle Games si možná přijdou na své. Každopádně tato epizoda může samostatně figurovat jako stand-alone krátkometrážní animák – velmi cením. Celá epizoda je v závěru in memoriam věnována památce Chadwicka Bosemana, což zahřeje u srdíčka.... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ak by vesmírny plienitelia nevzali Petra ale Tchalu. Bol by z neho Star-Lord a bojoval by po boku novodobých strážcov galaxie - tento raz proti zberateľovi. Prevedenie: Pri druhej epizóde som chcel byť kritický, ale vôbec to nie je nutné. Bavil som sa a videl som inú realitu, kde je Thanos dobrák a Wakandský princ je Star- Lord. 77% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A už je to tady… what if se prostě degradoval na debilní politicko-korektní agitku založenou na ufiknutí penisu (viz minule), nebo přebarvení na černo (žlutá holt nebyla skladem) včetně otravného přízvuku. Takže příště bude co? Tony Stark gay? Čekal jsem spoustu, ale neomarxistickou ubohost opravdu ne. Jedna hvězdička za Howarda. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda bola fajn, ale až pri druhej sa dostavil pocit, že sa naplno prejavil potenciál. Totiž, nejde tu len o to, že Star- Lordom je T´Challa, tých zmien je viac a sú fajn, rovnako ako akcia. Negatívom by som hodnotil humor. Nie všetok, napríklad postava Thanosa bola zábavná, ale pri takom Korathovi a jeho priam teenagerovskom nadšení zo Star-Lorda, som gúľal očami. Zvyšok ale fungoval. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazne lepšia epizóda oproti tej predošlej. Bolo fajn vidieť staré postavy, najviac ma potešil ale Howard the Duck, ktorému prajem v MCU oveľa viac priestoru. Prekvapilo ma, v akom stave som Thanosa videl a to, že ho T'Challa prehovoril, aby nevyvraždil polovicu vesmíru. Najviac som sa bavil pri finálnej scéne, keď T'Challa a spol. prišli do Wakandy. Čo epizóde vytknem, je len pomerne slabý scenár a pár trápnych hlášok. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • The Collector má ve sbírce Helinu pokrývku hlavy, což by mohlo naznačovat, že v této časové ose Odin zemřel dříve, čímž se uvolnila pečeť, která držela Helu uvězněnou. The Collector má ve sbírce také Mjölnir. (Kubaaa97)
  • Když se Star Lord baví s Nebulou, tak Star Lord mluví o tom, že Thanos zahradničí. Je to narážka na komiks „Infinity Gauntlet“ (1991), kde začal Thanos zahradničit po své porážce, stejně jako na film Avengers: Endgame (2019), kdy se Thanos stáhnul na jinou planetu. (Frca)
  • Když se Ravagers baví o Collectorovi, tak jeden z nich zmíní, že Collector nenabízí zubní péči. Tato věta je narážkou na postavu Boba, agenta Hydry z komiksů, který debutoval v čísle 38 komiksu „Cable a Deadpool“ (vydáno v květnu roku 2007). Bob se přidal k Hydře kvůli stabilní práci a péči zubaře. (Frca)

Reklama

Reklama