VOD (1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

dawid

všechny recenze uživatele

No, na čtyři hvězdy to úplně není, ale místní hodnocení 55% (13. 8. 2023) je naopak mimo. Zručně napsaná a ještě zručněji zrežírovaná oddechovka, která je vtipně romantická, emancipovaná a skvěle zahraná. Kraluje Jana Plodková, jejíž komediální talent je srovnatelnej (ne-li lepší) s Natašou Gollovou. Vlastně jsem nečekal, že se budu tolik smát. Jitka Rudolfová natočila nejlepší "romantickou" komedii letošního roku - imho. ()

kolly13

všechny recenze uživatele

S hrstkou herců vznikla příjemná oddychovka, která ale v jádru brnká na struny vztahových problémů. Plodkovou a Neužila nemusím, ale to neznamená, že nepodali dobrý výkon. Plesla nekomentuju, to je perla našich rybníků. A Příkazký, to je krásná rolička pro velkého herce. Běžte a nechte hlavu doma, možná ve vás snímek něco probudí. A nebo ne, pak nevadí, stojí to i tak za zhlédnutí. ()

gogo77

všechny recenze uživatele

7/10 ... velmi pekna decentna komedia s mojou laskou Simonou Babcakovou ktora veru nesklamala   a mala zase vyborne hlasky a vie robit neskutocne ksichty ... ale aj hlavne postavy boli fajn a presvedcive ... manzelstvo 40tnikov sa po 15 rokoch manzelstva rozpada a ocinko si kupi motorku a narazi mladu babenku ... no co manzelka? ... starostlivost o deti si rozdelia a tak aj ona ma kopec casu na "randenie/tindrovanie/ a matku ... skvelu Zuzanu Kronerovu .... potom co stretne na zoznamke jednorozca a absolvuje rande a kurevnikom a nasledne aj s oteckom ziarliveho dievcatka.... zisti co naozaj v zivote potrebuje .... je predsa uplne normalne byt obcas nenormalny ...ze? ()

kenkaku

všechny recenze uživatele

Je hodně znát, že předloha i režie neměla penis, ale měla koule. V hodně ohledech je tam cítit cynismus a svým způsobem naivita všech pohlaví po čtyřicítce (ano všem klíčovým protagonistům je 40+). Nebojí se pojmenovat věci jak jsou (po 15ti letech manželství se iluze drží při životě jen těžko), a směřuje děj tam, kam si každý (pardon - každá) v podobné situaci přeje, aby to vedlo. Postavy (všechny) jsou dost na hraně karikatur (žena to tak ale cítí) a i když se děj zdá čitelný, umí překvapit tak  trochu přemotivovaně optimisticky působícím závěrem. Hodila by se dvojka “po pěti letech” :D. ()

Lapacka

všechny recenze uživatele

Docela vtipný film, celkově mě tentokrát návštěva kina příjemně překvapila. Hlavní hrdinka je "ze života", v podstatě je to docela dobře zahráno, Jana Plodková velmi dobrá. Mužské postavy jsou trochu "na okraj", je vidět, že je to podáno z ženského úhlu pohledu, což mi ovšem nevadilo. Mám už svoje roky a zkušenosti.  Film se asi trochu míjí s úrovní "dosaženého poznání" a životními zkušenostmi většiny uživatelů téhle stránky, je to film o lidech a pro lidi co už jsou řekněme 30 plus :-) ()