Reklama

Reklama

Beznaděj

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na osamělé nevadské dálnici zastaví vůz manželů Jacksonových policejní automobil. Sedí v něm Collie Entragian, mohutný policista z malého městečka Beznaděj. Místo formální kontroly dokladů ovšem Petera a Mary odveze do městského vězení, kde je již zavřena i rodina Carverových, stárnoucí spisovatel Johnny Marinville a zvěrolékař Tom Billingsley. Collie se dle jeho slov zbláznil a vyvraždil celou pouštní osadu. Dokáží jeho příští oběti přežít a s pomocí věřícího hocha Davida Carvera porazit zlo zmítané Beznadějí? DESPERATION (Beznaděj) je filmovým zpracováním stejnojmenného románu Stephena Kinga z roku 1996. (Goodlooker)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Prijde mi ,ze se jednalo o dva uplne jinym zpusobem tocene filmy.Prvni pulka mne dost brala, druhou jsem doslova prokoukal k titulkam.Dovoluji si rypnout si do tvurcu s jednim okamzikem filmu, ktery byl mimo scenar a doslo k nemu pouze a jenom myslim si neduslednosti tvurcu.Jedna se o scenu z vezeni a o manzelku Jacksona, ktery byl nekolik minut predtim zabit.Cely cas ma manzelka vlasy scesane k hlave rekneme do drdolu a to az do sveho zavreni v cele, i potom jsou na ni dva zabery jak mlcenlive sedi a sleduje celou situaci ve vezeni stale s vlasy v tomto ucesu.Prichazi strih ,ktery nas prinasi mimo vezeni zpet na dalnici,avsak pri opetovnem zaberu zpet do vezeni asi po 15 .minutach a pri zaberu na manzelku,spravne vdovu ji vsak nachazime s vlasy rozpustenymi, ktere uz k prekvapeni vydrzi beze zmeny az do konce.Prislo mi to silne lajdacke a neprofesionalni. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nevím jak všem ostatním zde, ale mě se film docela zamlouval i když to žádné veledílo není, tak k zahození to také není. Většinou po celou stopáž filmu je velice dobrá atmosféra a parádní Ron Perlman, který se na roli šerifa parádně hodil. Bohužel King to tak samozřejmě napsal a hodil tam i tu víru, kterou si nějak tak mohl odpustit, protože se do toho příběhu moc nehodí, ale i přes to docela spokojenost. 60% ()

Reklama

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Přjemná Kingovka s hodně dobrou atmo. Perlman je perfektní - jeho sadistickej šerif (víc neřeknu) nemá chybu. Prostředí "vylidněnýho" města taky dost přidává, k tomu máme několik dobrejch charakterů a pár nečekanejch scén (třeba když jdou poprvé okolo mrtvý holčičky pod schodama). Možná by neuškodila kratší stopáž, ale i tak film uteče fakt svižně. 70% ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Uprostřed pustiny je starý důl, kde při těžbě narazí dělníci na NĚCO, co během chvíle spolehlivě vyhladí přilehlé hornické městečko. Po čase se mezi zdmi městečka nedobrovolně setkává skupina růzhorodých náhodných "kolemjdoucích" - začíná boj o přežití... Klišovité až na půdu, ale uchu pravověrného fanouška VELMI lahodící. Výsledek? Perlman to balí zhruba v půlce a s ním odchází vše, co za něco stálo. Zůstává pouze jakási nesmyslná a až okatě přehnaná agitka ( King se asi prostřednictvím tohoto filmu snažil vyřešit něco osobního, jinak si to tlačení na pilu nedokážu vysvětlit ) s jedním přechytralým spratkem, tunou odporně přeslazeného patosu a bandou nesympatických herců. Promarněná šance. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodnú Kingovu literárnu predlohu, ktorá poslúžila ako námet pre tento film, som bohužiaľ nečítal. Takže som na to pozeral celkom nezaujato. Príbeh sa mi videl zaujímavý a jeho prevedenie dosť pôsobivé. Herci si v poriadku odviedli svoju prácu a režisér dobre zvolil prostredia. Keď si prečítam knihu, možno to ovplivní môj názor na tento horror, ale zatiaľ mu dávam tri hviezdy. *** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Při přípravě dolu došlo k ošklivé nehodě, kdy bylo zraněno pět lidí a shořelo všechno vybavení. (duklak2)
  • Již pátý film Micka Garrise podle knihy Stephena Kinga. (Rimer545)
  • Filmové spracovanie rovnomenného románu klasika hororového žánru Stephena Kinga z roku 1996. (ash99)

Reklama

Reklama