Reklama

Reklama

Beznaděj

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na osamělé nevadské dálnici zastaví vůz manželů Jacksonových policejní automobil. Sedí v něm Collie Entragian, mohutný policista z malého městečka Beznaděj. Místo formální kontroly dokladů ovšem Petera a Mary odveze do městského vězení, kde je již zavřena i rodina Carverových, stárnoucí spisovatel Johnny Marinville a zvěrolékař Tom Billingsley. Collie se dle jeho slov zbláznil a vyvraždil celou pouštní osadu. Dokáží jeho příští oběti přežít a s pomocí věřícího hocha Davida Carvera porazit zlo zmítané Beznadějí? DESPERATION (Beznaděj) je filmovým zpracováním stejnojmenného románu Stephena Kinga z roku 1996. (Goodlooker)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

cariada 

všechny recenze uživatele

První hodina je velice pěkná a hustá. Připoutá to diváka k ději a ten čeká co se z toho vyklube, jenž pak se začne vše motat kolem keců o bohu a to mě dost vadilo. Nápad velice slušný město kde kolem jezdí šerif co bezdůvodně vraždí kohokoliv to , že je posedlý už je věc jiná. Za zmínku stojí krásná Cynthia, které to opravdu seklo. Místo to místo do horou klouzalo ke komedii. U mě je to tak 50%, ale dám jen za dvě. ()

Kessler 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak zajímavě a skončilo tak blbě. Rona Perlmana jsem skoro nepoznal, i když mi něco říkalo, že je to on. A kdyby "Tak" požádal o pomoc, aby mohl zabít to dítě, půjčím mu bouchačku. Prvních několik promluv jsem mu ještě odpustil, ale co předváděl zbytek filmu... Kinga mám docela rád, ale jestli se pod tohle podepsal, zasloužil by zlomit tužku. ()

Reklama

lakart 

všechny recenze uživatele

Snaha o co nejvěrnější adaptaci se na tomto filmu nezapře a je vidět na každém kroku. A to je ta největší chyba. Film je hodně nudný, zdlouhavý a naprosto nezáživný. Navíc si myslím, že i toho náboženství bylo trochu hodně. V knize se to ztratilo na tolika stranách, ale tady to bilo do očí. První polovina je vcelku dobrá, hlavně díky přítomnosti šerifa městečka Beznaděj. Potom se nic neděje a závěr je vyloženě k smíchu. 30% ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Opět velké zklamání, především proto, že jsem čekala něco víc. Knihu jsem četla, moc se mi líbila, ale stejně jsem na ní vůbec nehleděla, když jsem se na film dívala. Když se natočí dobrý film, tak mi nevadí, že to už s knihou nemá nic moc společného. Nicméně na tomhle filmu nebylo nic dobrého. Když je to horor, tak od toho čekám víc než nudu a nekonečné čekání na to, až se tam konečně začne něco dít. To byla ta beznaděj, že jsem se na to chtěla dodívat až do konce a stejně se to tak protahovalo, že jsem z toho neměla nic jiného, než špatný zážitek. Velká škoda. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Film sám o sebe má premakaný príbeh a zápletku, aj napriek tomu, že neobľubujem veľmi Kingovu tvorbu, kde je všetko z nevysvetlenej "božej" vôle. Musím uznať, že prvá polka filmu mala svižnejšie tempo pretože sa viac vecí dialo, kdežto v druhej polke sa oveľa viac kecalo. Po hereckej stránke ma príjemne prekvapil škaredý Ron Perlman, ktorého postavu šerifa si asi zapamätám veľmi dlho. Určite by filmu prospelo ak by bol o pol hodinku kratší, ale s tým sa nedá nič urobiť. Efekty nestáli za veľa, ale svoje splnili. Teším sa ako si zoženiem knižku a zlúskam Beznaděj ešte raz. Jedná sa o priemerný film a teda 5 z 10. P.S. "TEK!" ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v americkém státě Arizona ve městech Bisbee a Tuscom. (Terva)
  • Film byl natočen již v roce 2004. Některé dohady ohledně distribuce jej však pozdržely o dva roky. (Terva)

Reklama

Reklama