Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Viac horor než poriadny thriller, ktorý pozliepal niečo dobré z Hry o prežitie - Saw a ďalších filmov ako Hostel. Aj preto je ten sľúbený záverečný zvrat málo prekvapivý a navyše človek si nenájde postavu, ku ktorej by mal blízko, čiže mu je osud všetkých ukradnutý. Kto nemá napozerané filmy, ten sa dožije prekvapenia a bude hodnotiť vyššie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika s únikovkou, která se zvrtne. Záleží na tom, kdy film prokouknete. Nepovažuji se sice za žádného génia, ale nejasné tušení jsem začal mít krátce po příletu do Ruska a asi tak půlhodinu před koncem jsem si už byl jistý. Díky tomu mi bylo celkem jedno, co se na obrazovce odehrává a z mého pohledu by bylo zábavnější, kdyby Wernick přiznal barvu hned na začátku. V rámci očekávaného zvratu byl ještě jeden menší, který trochu překvapil, ale na druhou stranu zase nedával moc velký smysl. Kromě mého oblíbeného Paši to nemohli vytáhnout ani herci, protože se tu sešla partička slušně nesympatických ksichtů. jediné, co tomu nemohu upřít, je tempo, díky kterému se to dá vydržet, ale to samo o sobě film nespasí. 30% ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

No tak Hra môže byť aj bez Douglasa a v o niečo modernejšom prevedení pre mladšiu generáciu. Neviem, čo všetci proti tomuto filmu majú, postavy sú sympatické, priebeh je v poriadku, má zmysel a pri neznalosti pointy a teda originálu, je to veľmi napínavé. Lepšie tri hviezdy a kvôli prehnane nízkemu priemeru zaokrúhlim nahor. –––– Je to síla, ale je to jenom hra. ()

septic 

všechny recenze uživatele

největší vliv měl očividně Escape room (vykrádat sám sebe, to se často nevidí), Hostel, The game a povídka Sick room z Cradle of Fear. Ze všeho to má vypreparováno to nejlepší, ale každé z témat je tak hrozně moc osekané, že ty jednotlivé části nemají žádnou funkčnost a do celku nezapadají. Není to úplně průser, ale rozhodně tomu nepřidávají úplně bezcharakterní herci. Ač jako odpůrce virálních témat, tady mi to ani nevadilo. Americké vyobrazení Ruska je zhruba stejné jako v Hostelu Slováci. Hudební podkreslení chabé, dokonce i v závěrečných titulkách. Gore víceméně nulový, ale vzhledem k závěru ospravedlnitelné ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to svižně natočené. Ale ano, přesně ta věc, co vás první napadla, že bude pointa, je tou "překvapivou" pointou. Ono moc možností při únikové hře, kdy má jít o život, vymyslet nejde. Buď se něco zvrtne a je to real, anebo to není real. Tak hádejte. Bohužel filmů a knih s tímto námětem už tady bylo tolik, že tahle nová variace nepřináší nic nového. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Moskve (Rusko). Natáčalo sa od 29. augusta 2018 a skončilo 1. októbra 2018. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)

Reklama

Reklama