Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

Autogram 

všechny recenze uživatele

No tak Hra môže byť aj bez Douglasa a v o niečo modernejšom prevedení pre mladšiu generáciu. Neviem, čo všetci proti tomuto filmu majú, postavy sú sympatické, priebeh je v poriadku, má zmysel a pri neznalosti pointy a teda originálu, je to veľmi napínavé. Lepšie tri hviezdy a kvôli prehnane nízkemu priemeru zaokrúhlim nahor. –––– Je to síla, ale je to jenom hra. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má blog kde nahrává videa svých zážitků z cest většinou hledá něco extrémního. Najde si jednoho sledujícího a vydá se na jeho tip do Ruska kde si zahraje únikovou hru, která se ´´ zvrtne,, . Mě osobně ten konec nepasoval navíc to není originální něco takového jsem už kdesi viděl jen si nevzpomenu kde lepší by byl konec ve stylu, že někdo slavnější je unesl ,aby pobavil své sledující na úkor ho než ten co je tady. Pan režisér Wernick má dobré filmy, ale bídně natočené už jeho předchozí Escape Room měl dobrý děj a byl zajímavá a pak ji pohřbil koncem a tady to není o nic lepší. Díky za titulky ejnuleta ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dostal ku správnemu snímku - Follow me. Tento námet mám veľmi rád - skupinka ľudí a pred nimi úlohy, ktoré treba plniť, aby sa zachránili. Neskôr však z toho vznikol akýsi krimi mišmaš. Ja som skôr za jednoduchosť a osvedčenú schému na báze nejakého psycho týpka. Záver ale celkom prekvapil. Ale keď si to tak človek spätne prehrá, aj tak príde na to, že to bola len taká nelogická konina. No v tom prvom momente fajn. Privítal by som však drsnejšie gore. Priemer. 60/100 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Niečo podobné ako minuloročné Escape Room, ale tu sa to potom tvorcovia snažili uhrať cez gore a niečo na spôsob online prenosu na Dark Webe. Follow me mi prišlo lepšie ako spomínané Escape room, pretože tu to šlapalo, reálne to bol zaujímavý thriller. Horšie to bolo s gore a druhou polkou, pretože nápad skvelý avšak po krvavej stránke slabota. Keby to bola väčšia rezničina šiel by som na plný. Koniec má jeden skvelý zvrat, avšak ja som niekde videl niečo podobné tak som presne vedel ako to dopadne. U mňa silnejšie 3*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

(Az)buk(a) v akci. Úniková hra v Rusku zláká týpka a hvězdu sociálních sítí, který ve své nesympatičnosti trumfne i politické špičky, k načerpání materiálu pro svůj vlog. A jak to tak bývá, dostane za vyučenou. Režisér Will Wernick ani ve svém druhém režijním počinu téma únikových místností neopouští. A ani tentokrát nikterak nepřidává na brutalitě a gore. V podstatě přichází s variací filmu Hra s Michaelem Douglasem, případně vykrádá i sérii Hostel. Originálně orientovaný film neshledávám, načež až příliš spoléhá na to, že mu divák skočí na špek, což je jeho podstata. Pointa každému soustředěnému divákovi dojde záhy, takže žádné velké uzemnění v závěru se nekoná. Nicméně mně přišlo poměrně zajímavé vidět vzorek idiota internetu v akci, přičemž jeho ego se postupně zmenšuje, až je z něj málem sympaťák. Parta kolem něj také nikterak herecky škodlivá, režijně a technicky na úrovni, hororových sekvencí není přehršel, po závěrečné pointě je v podstatě jen jedna skutečná. Podobně vystavěných snímků vzniklo povícero, úniková hra situovaná do Ruska má až bizarní rozměr. Keegan Allen a spol. se zhostil svého šálení diváka adekvátně. 8/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Cole (Keegan Allen) využívá ve filmu smyšlenou aplikaci „Upic“, která je v podstatě aplikací spojující YouTube a Instagram. (Lajty)
  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)

Reklama

Reklama