Reklama

Reklama

Divadlo hrůzy

  • USA Bloodsucking Freaks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sardu je postarší pán v čiernom roláčiku, sado-masochista, ktorý vedie maličké newyorské divadielko. Na javisku je bohatým divákom predvádzané ľudské mučenie a ponižovanie. Teda aspoň oni diváci ho majú za predvádzané. V skutočnosti totiž Sardu s jeho sluhom, liliputánom Ralphusom, odchytáva na uliciach nevinné ženy a z divadelných predstavení robí snuff-masakre. Nehovoriac o tom, čo s nimi prevádza v zákulisí...

Jeden zo "slávnych" trashov druhej polovice minulého storočia, ktorý z prekračovania hraníc a borenia tabu ťaží svoju "popularitu". Liliputánsky predstaviteľ Ralphusa, Luis De Jesus, bol do projektu dotiahnutý z podivných pornofilmov s názvami ako The Anal Dwarf. Posledný deň nakrúcania BLOOD SUCKING FREAKS usporiadal bez vedomia režiséra s niektorými ďalšími členmi štábu priamo na placi sexuálne orgie. Predstaviteľ Sarda, 41 ročný začínajúci herec Seamus O'Brien, bol rok po premiére tohto filmu vo svojom byte dobodaný na smrť náhodným lupičom. (POMO)

(více)

Diskuze

Saf123

Saf123 (hodnocení, recenze)

Vim,že je to jenom hraný,ale tak po půl hodine filmu se mi chtělo zvracet.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

opox: To jo no. Na odreágování je to super. 3 hvězdičky plus jedna navíc za nahý ženský :-)

opox

opox (hodnocení, recenze)

Nejprve sem dal hvezdy tri... ale nakonec ted musim jednu pridat. Pro cast lidi je to pouze nesmyslna zvracena sracka, pro druhou cast lidi je to docela fajn zabava..... pokud ovsem dokazete aspon na hodinu a pul vypnout mozek a jste schopni pristoupit na zvracene hry Sardua a jeho liliputskeho pomocnika Ralfusse. Pokud se vam to povede, uzijete si to stejne jako oni. Puvodne sem dal 3*, ale nakonec tedy jeste jednu pridavam... 4*. Ja jsem se proste dobre bavil.... ikdyz nejaka hlucha mista to melo. Pokud mate chut na neco nechutneho, zvraceneho, odpuzujiciho, ale zaroven se i dobre pobavit a zasmat, je tento film prave pro vas.

luful

luful (hodnocení, recenze)

souhlasím s flipnic. Není to zase tak hrozné ale až teď si uvědomuji, že 5 hvězdiček je moc. Omlouvám se. Pár záběrů z ulice, děj to také má i když primitivní ale tak moc jsem se u toho ani nenudil. Docela jsem rád že mám takový kousek.

Aceboris

Aceboris (hodnocení, recenze)

Celkom v pohodke film, nahotinky v celom filme, brutalita dvoch magorov.. Neboloto az tak hrozne ako som cital komenty.. V podstate to co tu niektori zavrhuju tak to napr, mohli vidiet v Hosteli a to sa im uz pacilo.. Dobry trash hororik..

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Je to v pohodě film. Provokativní, zábavný TROMA trash ... Není to vůbec tak strašný, jak se z toho pořád dělá. navíc na tu dobu, kdy to vzniklo je to hodně "progresivní" dílko .. .:-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama