Reklama

Reklama

Lidská stonožka

  • Nizozemsko The Human Centipede (First Sequence) (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dvě Američanky se vydají na cestu po Evropě. Kdesi v Německu se jim v noci porouchá auto. Při hledání pomoci narazí na opuštěnou vilu, kde se rozhodnou přenocovat. Druhý den se probouzí a s hrůzou zjišťují, že jsou uvězněny v provizorní podzemní nemocnici. Za vším stojí zestárlý německý chirurg, který se dříve specializoval na operace oddělování siamských dvojčat. Jeho zvrácená fantazie tkví v tom, že obě dívky hodlá spolu s dalšími uvězněnými spojit v jednu velkou lidskou stonožku... (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dve mladé, hlúpe, protivné Američanky z New Yorku sa vybrali spoločne precestovať Európu. Majú však smolu. V Nemecku natrafia na šialeného doktora Josefa Heitera. Ten sa rozhodne, že ich použije ako živé články do svojho zvráteného experimentu. Ústa jednej chirurgicky spojí s rektálnym otvorom tej druhej. Tú ešte prišije hubou ku análu akéhosi zúrivého Japonca. Z tejto trojice nešťatníkov tak vznikne "Ľudská stonožka". Sú spolu zrastení a doslova si navzájom serú do úst. Odvážne, originálne, nechutné, absurdné, sadistické, bizarné... zvláštny film. *** ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Fajn, musím uznat (asi jako většina hororových fandů), že nápad byl docela zajímavý (lehce zvrácený), ale to je tak asi všechno pochvalného, co jde k tomuto kusu říct... Děj žádný, herecké výkony neskutěčně tragické (až na Lasera, z toho bych se posral snad i já), takže se nikdo nemůže divit, že už někde v polovině filmu jsem měl velké problémy udržet pozornost a neusnout... I když má být pokračování mnohem brutálnější, ještě si pořádně rozmyslím, jestli se na něj podívám... ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Stonožka kulhá na všechny své končetiny - tak dokonale absurdní film jsem neviděla již dlouho. Vrcholem je asi scéna "oko za oko, zub za zub", u které jsem měla co dělat, abych nespadla smíchy ze židle. Samotný závěr by pak byl mnohem působivější, kdyby předchozích 90 minut člověk nestrávil občasnými záchvaty smíchu a (to žel častěji) nudy a kroucení hlavou nad debilitou všech postav (nejchytřejší byl asi trojpes, neb ještě před začátkem filmu moudře pošel). EDIT: Hahaha ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hravá laskominka s podstatnými problémy v logice jednání postav. Nechce se mi moc spoilerovat, ale toto snad napsat můžu: kdyby mě Třískův ošklivější brácha děsil skalpelem, beru dráhu jak heterák z baletní show a rozhodně se nebudu tahat do schodů s kýmkoli, zvláště ne s takovou exaltovanou bezkozkou. Díky komentům mých oblíbenců jsem očekával přinejmenším holandský masakr mulčovacím nožem, obdržel jsem maximálně tak polechtání ručním šlehačem po příru. Blicí kyblík zůstal pohříchu nenaplněn. Takže žádný strach, sedmiletí drsoni, těhotné nosičky a geronti, je to vhodné i pro vás. Základním přínosem je poučení pro skalní koprofily: sežereš-li bifťour, pak ho vysereš a hovno do sebe radostně naláduješ, vzešlý produkt vysereš, pak to zase zpucneš, tak......nebudeš mít dostatek živin a uhyneš, uchyle. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nápad je určitě zajímavý a správně ujetý a představitel hlavní role byl v minulém životě minimálně dozorcem v koncentračním táboře, nicméně to je vše, co ve filmu stojí za řeč. Děj je řidčí než můj vlasový porost a ostatní herci opravdu tragičtí (celá první třetina filmu je tak jen a jen k smíchu). Na další díly se fakt netěším. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (27)

  • Film od jednoho filmového kritika z magazínu Premiere, jako vůbec první film nedostal ani jednu hvězdičku na bodové stupnici. Tom Six to bere jako velký kompliment. (headcrab)
  • Po každom dni natáčania dostali herci masáž. (ShortyIC)
  • Když přijde řeč ohledně amerického remaku, Tom Six vtipkuje, že jako první článek by dal např. Toma Cruise, a jako článek prostřední Paris Hilton. (headcrab)

Související novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (více)

Reklama

Reklama