Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Nedávno mi bylo 30, takže samozřejmě jsem viděl předchozí Jackass filmy. Už nevím který, ale asi všechny. No, je dobrý vidět, že se člověk někam posunul z puberty a nemrdá se na tom, na čem kdysi. Jako jo, bavil jsem se. Ne, že ne. Ale je nad tím takový pozastavení. Dneska už beru Jackass jako krásnou kázku degradace lidské civilizace v celé své kráse a dívat se na partičku retardů, co jsou schopni všeho za peníze, člověkovi dodá trochu na duchu. Ale ne moc. Hodně momentů zde bylo cringoidních. Celá produkce už působí až moc vyumělkovaně a ztrácí to na věrohodnosti. Neustálé teploušství je přehnaný. Já nikdy nebyl alfa, beta samec, kterej si potřeboval dokazovat hladiny testosteronu mlácením se, bolestí, nebo ukazováním pinďoura. Já jsem alfa samec +, takže nemám problém se svým pérem. Jackass gang asi očividně má, proto jsme byli svědky tolika ptáků, že to není možný. No, je to humáč, ale zase nebudu dělat, že je tahle zábava pod mojí úroveň, to bych si to jinak nepustil. Bylo dobré si ale srovnat hodnoty toho, kde jsou oni a kde já a sice nemám ty mega, ale ty vole, aspoň mám nějakou důstojnost, rozum a funkční genitálie. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco celý život vychází, tak proč to měnit? Jackass se vrací a bez špetky inovace pouze recykluje předchozí kousky. Tento díl je především výjimečný mimořádným výskytem penachimů, které jsou k vidění takřka v každém záběru. Samozřejmě nemohou chybět ani hovna, prdy a šeredně tlustá prasata. Kupodivu to však celé nějak funguje a já se při sledování celkem bavil. Nejlépe sice hodnotím scénky založené na skrytých kamerách, ale přiznávám, že jsem se často smál i při většině ostatních počinů. Tou nejvtipnější částí však zůstává, že se Johnny a Steve již brzy za starce ani nemusejí převlékat. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jackass sú späť, síce sa dosť opakujú ale komu to vadí. Opäť je to ohromná sranda, plná nechutností a šialeností. Chlapci aj na svoj vek predviedli šialené veci a to sa im musí nechať. Nostalgia úplne nevyužitá ale odpúšťam a snáď ešte aspoň jedno Jackass bude. Síce to by už asi bola ich smrť.  Za 4*. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Kdo nezná dřívější kousky, bude asi v šoku. Já už jenom jsem tak nějak zvědavej, co zas přijde. A opět je tam hodně bolesti, kaskadéřin, nechuťáren a zhovadilostí a většinou se to vše točí kolem prdelí, koulí, šulinů, bradavek. Ale to zjistíme hned v úvodní znělce s godzilou, která sice pobaví, ale je vám jasné, že ve stejném duchu to takhle bude celé. Ale jo, jednou za čas se na něco takového dá kouknout, ale lidi, co to točí, asi nejsou úplně v pořádku. Na druhou stranu je mi to jedno. Když chtějí, tak chtějí... a něco tam fakt pobavilo. Psycho. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Znatelně vyčpělý a bohužel už bez drtivý většiny sestavy, nováčci mi přišli o ničem a vůbec to mělo takovou divnou pachuť, i tak se některý čísla povedly a párkrát jsem se upřímně pobavil, takovejch bylo ale zoufale málo. Tahle show byla nejlepší v tom že vše mělo takovej pouliční guerrilla nádech, tohle už smrdí nenápaditou profesionální produkcí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)
  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama