Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Původní pandemiální seriál České televize s nadhledem nahlíží na současnou nelehkou společenskou situaci. Plánovaných šest epizod rozehrává na pozadí pandemie příběhy několika obyvatel jednoho menšího českého činžáku. Hlavními hrdiny příběhu jsou teenager Franta, jehož rodiče se nestihli vrátit ze zahraničí, senior Libor, který je po letech odkázán sám na sebe, když jeho žena uvízne mimo město a mladý manželský pár Petr a Anna, pro které zákaz vycházení a karanténa budou rozhodující zkouškou jejich vztahu. Smyslem seriálu rozhodně není momentální dění zlehčovat. Naopak má s humorem a laskavostí poukázat na to, že mezilidské vztahy pokračují i v době pandemie. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele pirduch k tomuto seriálu (5)

Změna plánů (2020) (E01) 

Nečekal jsem od toho umění,ale odreagování,a toho se mi dostalo.Vtipné a ze života,hlavně v té době před měsícem...Forků víc jak v mnoha loňských celovečerních komediích. Já vím,že mne všici nařknou za to,že 5 hvězd má mít jen ředitel, pak dlouho dlouho nic a zbytek průměr a odpad, ale hodnotím ne všechny vyvážené složky uměleckého díla,nýbrž jak jsem se po shlédnutí cítil....Cítil jsem se pobaven,a o to nejspiš šlo. ()

Není nutno (2020) (E02) 

K ulici či Premiérovi to má daleko,zde je občas vtipno. Oceňuji zapojení opravdu aktuálních situací, plexiskla na hlavě jsou vcelku zajímavým a logicky vysvětleným prvkem. Odpad si představuji opravdu jinak, ale kdo chce psa bít... Pravdu povediac, všechny zmíněné záplatky jsou uvěřitelné, i já mám občas potíže dětem vysvětlit probíranou látku,a dost často gůglím. Naše babi by teď nikomu cizímu také neotevřela, a až když jsme jí zkontrolovali lednici,tak svolila,že jí můžeme nějaký nákup udělat, a zpěv s p.Svěrákem jsme si dali také... No a břišní song, ten neměl chybu. U mně zatím lepší průměr ()

Lidská práva (2020) (E04) 

V mezích možností slušný sitcom z aktuálního života, dost dobrých forků, za mě opravdu fajn oddechovka. ()

Oslava (2020) (E05) 

Dáš si víno? Jo...máě bezpeckový? Tak to byla pecka... A to ranní probuzení se sokem taky dobrý... ()

Test (2020) (E06) 

Těhotenský test na koronu...dobrý. Ale nejlepší byla erotická scéna snímání roušek... ()

Reklama

Reklama