Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Neskutečně ztřeštěná Lauren Lapkus v hlavní roli. Docela by mě zajímalo, jak probíhal casting na tuhle její roli, protože to musela být neskutečná prdel a jedině tato dáma mohla vyhrát, protože to se musí vidět, to se nedá popsat. Herecký výkon hraničící s čirým bláznovstvím, místy až poměrně nechutný, celkově vzato ale vskutku originální. Ženská co nemá absolutně žádnou společenskou záklopku a mantinely, neřízená střela a mnoho podobných pojmenování vystihuje tohleto dělo. Krásně kontrastně to jde pak ruku v ruce s pro mě další neznámou hereckou postavičkou (Spade), jehož škrobený formální přístup je naprostým opakem naší bláznivé dámě. Skoro za 4 *....................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddychovka, která příjemně oživuje umírající žánr byť nepřináší nic nového. Škoda že David Spade je z komediálních herců asi nejméně výrazný, ten chlap hold vtipný není, ale naštěstí nový objev v podobě Lauren Lapkus, která byla výborná film zachraňuje. Je správně trhlá. bláznivá, krade si většinu scén pro sebe a nebýt ní, ten film by ani nefungoval. Velký záchvat smíchu se sice nedostavil, ale usmíval jsem se téměř po celou stopáž. Příběh***, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí>Ne. 6.5/10. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když na mě hned z kraje vykouklo logo produkční společnosti Adama Sandlera, tak jsem zamrkal očima a čekal, co se bude dít. Buď totální průser nebo totální pecka. Jinak to jeho filmy snad skoro ani neumí. Zde to ale i přes nedostatek Adamova charismatu zvládli na naprostou pohodu. No, co pohodu, tahle komedie je prostě pecka. Musíte si zvyknout na ustřelenou Lauren Lapkus, která to v jednom momentu přetáhne do extrému, ale pak už je to jenom lepší a lepší. Totální relax, David Spade to po chlapské stránce pohodově utáhl a pár malých rolí v podobě Roba Schneidera nebo Vanilly Ice to pozvedli do klasické Sandlerovky. V tomto případě bez Sandlera. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Oddychová kravinka s ujetým až trochu dementním humorem a to mám ráda. Lauren Lapkus byla skvělá, znala jsem jí z "Orange is the new black" a z "The Big Bang Theory" a už tehdy jsem si jí oblíbila, má obrovskou jiskru a výraz u kterého čekám, že každou chvíli vyprskne smíchy. Byl to jeden z těch večerů, kdy jsem opravdu potřebovala vypnout a smát se a to se mi u tohoto filmu podařilo dokonale. Baví mě ten spolek úchylů okolo Roba Schneidera a sprostá písnička od jeho dcery tomu dodala ještě větší šťávu. Na odreagování dokonalá volba! ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama