Reklama

Reklama

Tel mi sseomding

Trailer

Obsahy(1)

Pokud se detektiv Cho ještě nenachází na úplném životním dně, pak určitě aspoň v jeho těsné blízkosti. Jeho matka právě zemřela na vleklou chorobu a v práci čelí Cho podezření, že účty za nemocnici za něj platil mafiánský boss. Následující případ tedy může být zrovna tak jeho poslední. A že by to byla působivá tečka: ve městě začal řádit vrah, se zálibou rozřezávat těla svých obětí na kusy, ty vzájemně proházet a umístěné v pytli na veřejném místě je policistům nechat jako hrůznou hádanku na osamělé večery. (kiddo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

molotov 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedený thriller, kterému k dokonalosti mnoho nechybí. Tou troškou myslím hlavně závěr, který ne že by byl hloupý, ale po jedné pointě následuje ještě další, která už není tak pochopitelná a staví celý příběh do jiného světla. Za vyzdvihnutí ale rozhodně stojí herci včele s minimalistickým Han Suk-kyuem a vynikající soundtrack, netradičně tvořený hlavně západními skupinami (např. Placebo). ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nadstandardni jihokorejsky thriller, stavici predevsim na propracovanem pribehu a pomerne dusne atmosfere. Ta v nekolika momentech pripominala az nedostizny Jisatsu saakuru. Dej se zpocatku toci kolem nahodne nalezenych pytlu s kusy tel, aby posleze zabrousil i do minulosti nekterych hrdinu a odkryl temnejsi stranky jejich zivota. I kdyz je tempo filmu pomale, dokaze si diky neustalemu napeti a dejovym zvratum lehce udrzet pozornost po cele dve hodiny. Vyssi hodnoceni nedavam predevsim kvuli castemu vyskytu klasickych klise znamych z americkych kriminalek (vztekle vyklizeni stolu po odebrani pripadu, jednodusi kolega hlavniho hrdiny se zalibou v oriskach.......je toho hodne). ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Podivný a přehnaně zdlouhavý mix Ôdishon a Se7en. Předvídatelné právě svou snahou "a teď sem dáme šokující překvapení" a plné krve v nemalém množství, kterážto je ovšem tradičním neduhem korejských filmů - Korejci snad mají v průměru o 10 litrů více, než zbytek světové populace, či co. Oceňuji hudbu, zejména jistou píseň od jisté kapely. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

To bych nečekal, že film o vrahovi, co zabíjí a následně rozřezavá těla lidí, co měli něco do činění s jednou tichou kráskou, a postupně je dává nalézt policii, může být taková nuda. Po pořádné atmosféře ani stopy, děj se posunuje odnikud nikam a hlavní tichý policista je ve skutečnosti lehce natvrdlý. Nic moc, mohlo to být mnohem lepší. (5/10) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

V autě pod mostem je nalezen pytel s částmi lidského těla. A nepatří jen jedinému člověku. Záhy se objevují další a další pytle s nechutným obsahem, atmosféra houstne, nově sestavený vyšetřovací tým v čele s detektivem Cho začíná pracovat na plné obrátky, děsivá skládačka nabývá jasnějších kontur, okruh podezřelých se zužuje, avšak brutální a rafinovaný vrah stále uniká. Brilantní a napínavý krimi thriller, patřící mezi absolutní špičku žánru. Plné hodnocení mu uniklo jen o pověstný chloupek. Pokud se vám líbil Fincherův depresivní opus Se7en, není v případě Tel mi sseomding co řešit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama