Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Maisner, svérázný policista a v současné době šéf Interpolu pro "střední Evropu a přilehlé asijské oblasti", nejprve brilantním způsobem dostane v Bangkoku asijské mafiány do blázince a poté se vrací do vlasti, aby se opět ujal svého místa ve Svitavách i v Praze, kde je pobočka Interpolu maskována jako psychiatrická léčebna. Před náměstkem ministra vnitra a kapitánem Hrubcem se však musí nejprve prokázat vytetovaným drakem. Ve skutečnosti totiž nejde o majora Meisnera, ale o jeho dokonalého dvojníka. Pravý major sedí ve vězení v Bangkoku, což zařídil právě náměstek s Hrubcem, kteří se ho chtěli nadobro zbavit. Jenže to neznají nezničitelného českého poldu. Tomu se samozřejmě podaří uprchnout a v přestrojení za asijského zemědělce dorazí do vlasti. Ani on, ani jeho dvojník, nemají o tom druhém nejmenší ponětí, což vede k celé řadě omylů, záměn a nedorozumění. Náměstek s Hrubcem se sice pokusí dvojníka přinutit, aby skutečného Meisnera zabil, ten to však nedokáže. Místo toho zřídí na policejní stanici tajný nevěstinec, kam se mu podaří naverbovat nejen věčně neukojenou psychiatričku Kudlákovou, ale také starostovu ženu. Bláznivé situace a překvapivá odhalení se kupí takovým tempem, že občas ztrácí přehled i sám Meisner. Přesto však dokáže dotáhnout celou záležitost s dvojníkem do absolutně nečekaného a pochopitelně zdárného konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (394)

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

To si ze mě děláte prdel že tenhle film považujete za nejhorší v historii??? co se vám na tom doprdele nelíbilo vy zabedněnci!! to podle vás všechny filmy musej bejt psychologický trháky typu Vykoupení z věznice Shawshank?? přitom to nemá žádnej děj a jenom kvůli psychologii postav se z toho neposadim na prdel!!!!!! P.S. tuhle recenzi neberte vážně :) ale zamyslete se sami nad sebou ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, jednotka bola vo svojej dobe celkom vtipná a cool (i keď je pravda, že nestarne práve najlepšie- skúste si pozrieť v TV reprízu) a tak si pán Soukup samozrejme musel ponamáhať svoje vtipné črevo ešte dvakrát. Už to, čo predviedol v druhom dieli bolo vážne na hrane, ale toto...to sa už vážne nepatrí. ()

Reklama

Vronsky odpad!

všechny recenze uživatele

Bez nepřivřeného, při vší opatrnosti však raději pevně zavřeného oka kritického pohledu, představuje celá maisnerovská trilogie jasně odpadní záležitost a samé dno českého filmu. Nicméně i se značně sníženou přísností hodnotící bulvy je samotná Potměšilova labutí píseň úsměvná sotva ze dvou promil, chutná jako nastavovaná kaše (3.díl) nastavované kaše (2) lehce podprůměrné taškařice (1) a opakovaná recyklace nejednoho vtipu jen podtrhuje tvůrčí beznaděj. A když vám pak nemilosrdný pan scénarista naservíruje hned dvojitou porci Václava Maisnera s úsměvem připomínajícím spíše zoufalou křeč, hraničí celé veledílo s filmovým zločinem desetiletí. Při vzpomínce na muka, která nekompromisně přicházejí přibližně po slabé půlhodince snímku, nezbývá než doufat, že volný pád správného poldy již tentokrát konečně skončí zlomeným vazem. ()

giacobbe odpad!

všechny recenze uživatele

Není jiný film kde vás tak často a tak razantně bije do očí , že záběry před a po střihu přestože mají bezprostředně navazovat byly natočeny v jiný den, v jiném prostředí a chudák herec ani nevěděl, v jakém jeho postava byla a bude duševním a citovém rozpoložení a/nebo ve střižně vyplnili film vatou na požadovanou délku. Při trapně chaotické komedii s dvojníky jejíž scénář psala snad dohromady třída školních dítek jsem se začal obávat, jestli neprodělávám opakovaný několikaminutový mikrospánek. ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Pri sledovani filmu som pociťoval až fyzicku bolesť miešajúcu sa s traumou. Neskutočny a nikdy nedopozerateľny snímok (nie snímok, ale HOVNO) vytiahnutý z najhlbsej žumpy nevkusu. Z takej žumpy, kde sa už aj hovno bojí ísť. Toto sledovať hraničí až s masochizmom a sebapoškodzovaním. Dajte cvičenej opici režisérsku stoličku a zvládne to lepšie ako tento pan. Soukup zase raz jede...! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo na zámku v Lysé nad Labem, Svitavách, Nechanicích a Praze. (M.B)
  • Bylo plánováno i čtvrté pokračování oblíbené série, ale režisér Soukup nesehnal potřebné finanční prostředky. (Dawe_Holi)

Reklama

Reklama