Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Panečku,.. v komentářích se nám ale sešla banda puritánů a psychologů :D Neodpustím si poznamenat fakt, že i ženy mají rády sex a mají své touhy. Takže když si muž přeje dokonalou ženu, což v překladu znamená dokonalá kuchařka, uklízečka a nejlepší máma na světě, ale i dokonalá milenka, není se čemu divit, že po tom samé touží i ženy?? Proto prosím přestaňte z hlavní hrdinky dělat čarodějnici, protože začala vzpomínat na své mladší a divočejší já a bývalého super milence, když se vedle svého (ne)dokonalého manžela cítila jako pečovatelka a továrna na mléko. Berte to jako dobré ponaučení a nechovejte se jako hlavní hrdinové :D Ale na můj názor nedejte, pro mě tenhle seriál byl ráj.. ehm.. zadků :D Jsem jim tedy schopná odpustit vše, i ten konec první série.. Přeci jen si museli otevřít vrátka pro druhou sérii :D ()

applause 

všechny recenze uživatele

I když mi bylo ze začátku jasné, jak to celé dopadne, tak jsem kolikrát nevěřila svým očím. Myslím si, že je to tak, že si člověk myslí, že něco chce, a když to má, tak stejně zjistí, že mu něco chybí. Pak už je na tom člověku, jestli za tím jde nebo ne. Tento seriál tím akorát inovativně ukazuje, že monogamie je tabu. Doporučuji. ()

Reklama

GoldHair 

všechny recenze uživatele

Seriálu jsem se dlouho vyhýbala, protože je prý pro nadržený maminy.. :D Nakonec to bylo koukatelný, jednu hvězdu bych strhla za finální pointu. Mamina si měla dřív rozmyslet, zda chce být usedlá mamina, nebo nenasytná nymfomanka, manžel holt uplně není její soulmate (nebo sexmate?) :D Jinak jsem tak nějak po celou dobu sympatizovala se všemi hlavními postavami.. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Prepadák pre znudené paničky. Ženská, a vybrali naozaj peknú, to nemá v hlave v poriadku. Má manžela, deti, šťastné manželstvo, no ona stále myslí na starých milencov. A tak nám vzniká soft porno, pretože ženská každý desať minút s niekym šuká. V predstavách, v spomienkach, vo fantázii aj reálne. Všetko to smeruje k tomu, aby sa ukázalo, že manželstvo a materstvo je príťaž a tá sloboda, to je voľne si sexuálne užívať. Seriál nám ponúka také bizarné scény, ako ženská sa rozpráva s kamoškou, kým ona fajčí vtáka nejakému chlapíkovi. Alebo ženská ide s manželom na swingers a tam nechce až tak šukať, ale nechá kamošku mu vyfajčiť. Proste nechutnosti, ktoré končia pointou, manželstvo je na niečo dobré, ale milenca musíš mať... Degenerácia a lá Netflix. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že se na to budu dívat jen asi tak deset minut, ale nakonec jsem to viděla skoro celé - trochu jsem to sice posouvala, ale nijak podstatně. Asi pomohlo, že to bylo nadabované a mohla jsem u toho dělat i něco jiného. Stejně jako to, že po několika řadách Homelandu jsem potřebovala něco odlehčeného. A taky se mi prostě líbí už z dob Lovců zločinců Sarah Shaki (musím říct, že víc než Adam Demos, což je dost divné:)). A nepřišlo mi to tak úplně debilní jako podobné věci, ale nakonec musím připustit, že to debilní bylo: protože 7 hodin přesvědčovat diváky, že NĚCO je dobře a pak to v poslední minutě otočit, to už je na psychiatra. ()

Galerie (324)

Zajímavosti (15)

  • Natáčanie druhej sezóny sa začalo 7. februára 2022 a skončilo 6. mája 2022 (Arsenal83)
  • Vo veľmi raných fázach vývoja to mal byť pôvodne celovečerný film. (Arsenal83)
  • V apríli 2023 bol seriál po dvoch sezónach zrušený. (Arsenal83)

Reklama

Reklama