Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vynikajícího hasiče a pilota Peta všichni považují za lehkomyslného blázna, protože při hašení požárů příliš riskuje. S Dorindou se neustále hádají o jeho nechuti usadit se a žít poklidným rodinným životem cvičného pilota. Protože však Dorindu miluje, souhlasí nakonec, že riskantní práce zanechá. Čeká ho ještě poslední akce, hašení velkého lesního požáru. Když se jeho přítel Al dostane při akci do nesnází, Pete ho zachrání, bohužel za cenu vlastního života. Zjeví se mu ale anděl v podobě bíle oděné ženy jménem Hap, která ho posílá zpátky na Zem, aby zbavil smutku svou lásku Dorindu. Romantická sci-fi fantasy Stevena Spielberga. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

castor 

všechny recenze uživatele

Příště už snad jen za stavu nejvyšší nouze. I na pustém ostrově bych váhal, zda házet kameny do vody, nebo si tuhle nejistou látku pustit. Mnohokrát jsem měl nutkání použít rychloběh. Viděl jsem tak před deseti lety a už tehdy jsem měl výhrady, a i nyní při oprašování starých kousků jsem nebyl sto se naladit na stejnou vlnu. Promiňte, pane Spielberg, i vy paní Hunter, dokonce i vy, pánové Dreyfuss a Goodman. Třetí hvězda se mi hledá nesmírně obtížně. Nakonec jí dát nemůžu!! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já budu zcela úplně a vyjímečně za romantičku -je jasný, že je to nadlouho dopředu:-) mě se film líbil a pár scén je nezapomenutelných a Richard Dreyfuss a Holly Hunter byli vážně tím skvělým párem, co se k sobě tak hodil. Jenže -hasiči holt to mají těžké a ti, co jsou k tomu při hašení i piloti, tak ti dvojnásob.... ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velice jemné, citlivé, skoro až patetické. Příjemná slaďárna v rukou jednoho z mistrů vypravěčů. Bylo to zábavné, romantické a i ty letadýlka mě bavilo sledovat, takže jsem se po většinu filmu, i díky výborným postavám (Goodman), opravdu skvěle bavil (ach:-( ten závěr). A anděl Audrey... přišla, zahrála sebe samu a zakončila svoji kariéru tím nejhezčím možným způsobem. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Dobrý filmek. Nenáročný, trochu snový, nemusíte se u něho moc zapřemýšlet neboť má celkem jednoduchý děj. Má pár "pěkných scén", vlastně mi ten film připadal dosti jednoduchý (co do kvalit filmařiny) a i přesto jsem se dobře bavil. Jestli pokoukáváte po roli Audrey Hepburn tak si ji moc neužijete. Rozhodně však nikoho nechci odlákat. Naopak. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že potenciál na veľmi dobrý film tu určite bol. Po prvé by bolo potrebné vyhodiť prvú tri-štvrť hodniku, ktorá je len čistá vata, až potom sa začína skutočný film. Ďalej - neviem, ale ja som mal stále pocit, že sa pozerám na film, ktorý sa odohráva v nekonfliktných 50. rokoch. Myslím si, že ak by sa príbeh presunul do toho obdobia, bolo by to super a malo by to skvelú atmosféru. Ešte by som tam pridal viac gagov. Hlavne od okamihu, keď sa hlavná postava vydá za "učňom" je film skvelou komédiou. Je tam niekoľko skutočne skvelých gagov (cigareta, prvé hasenie), ale potom to neviem prečo ustane. Herci sú vynikajúci, hlavne Dreyfuss a Goodman sú nezabudnuteľný. No a skvelá Audrey Hepburn! Škoda, mohlo to byť lepšie. U Stevena sklamanie :( ()

Galerie (48)

Zajímavosti (14)

  • Richard Dreyfuss, Holly Hunter a John Goodman dostali po dokončení filmu od Stevena Spielberga dárek. Každý z nich dostal auto Mazda Miata. (viperblade)

Reklama

Reklama