Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ajťák David Srovnal je mimoň, o chataření neví nic a rozhodně by se neměl stát náčelníkem osady... V Záhoří začíná nová sezóna, ale chaty přes zimu někdo vykradl a náčelník osady se pohřešuje, stejně jako Rubalovi (R. Holub) miláčci Milena s Romanem – což nejsou děti ani psi, ale motorovka s křoviňákem. Chaos v osadě zachrání snad jen volba nového náčelníka. (Česká televize)

(více)

Recenze (78)

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné a milé prodloužení právě skončených prázdnin. Nebylo nic, co by mi vysloveně vadilo, snad jen arogantní postava policisty Majera, tedy hlavně to poslušné chování všech ostatních postav, shromáždění na povel atd., normální Čech by toho blba poslal do řiti, ale tak trochu si říkám, že to asi skutečný polda nebude a čekám nějaký překvapivý vývoj. Slušný rozjezd a uvidíme, kam se to celé bude ubírat. Čtyři hvězdy pro začátek ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tak první epizoda mělo být asi jen seznámení s postavami, ale když mezi mužskými postavami není nikdo normální a navíc ještě Chýlková je taky jako parodie na ženskou, tak to opravdu nestojí za nic i když tam obsadili výborné herce. Kolečko bez Prušinovského na to prostě nemá ani omylem. Jsou výborní jako dvojice (Trpaslík, Most!), ale sám Kolečko to prostě nezvládl. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NJN. Celkově poněkud hloupoučké. Asi by se to hodilo spíš na KmetFlix než na ČT1, ale co už... Chatařská oddychovka s náběhem na Chalupáře - uvidíme, jak se vyvine. Zatím nejvíce vadí krutě přehrávající Holub a Chýlková (ze začátku). I když to asi měli v popisu práce. Naopak - kdo by nechtěl takovou usměvavou a příjemně obyčejnou ženskou, jakou hraje Beretová. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slabé. Humor téměř žádný, nepřesvědčivé herecké výkony, líbili se mi jen Myšička a Chýlková, můj oblíbený Radek Holub přehrával. Že by se na jednom fleku vyskytla taková snůška podivínů, to prostě není možné ani v komediálním seriálu. Některé postavy mi byly silně nesympatické. Nepředvedl se ani scénárista, ani režisér. Další díl už neuvidím. ()

njuska 

všechny recenze uživatele

To je vždycky tak, když má člověk nějaká očekávání... Souďe dle prvního dílu musím hodnotit, jako velkou bídu. Nezasmál jsem snad ani jednou. Vysloveně mě iritovaly stupidní hlášky typu: "Vy jste tu v kůlně nechali přes zimu zamčené děti?". Tahle sračka tam byla zopakována dokonce dvakrát za sebou :-/ Pochvalu si zaslouží výprava. Exteriéry (a i reálné interiéry) jsou krásné! Každopádně, další díl ještě zhlédnu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody sledovalo 1,44 mil. diváků starších 15 let (podíl 42 %), což byl nejlepší výsledek večera i celého pátečního dne. (rublik05)

Reklama

Reklama