Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ajťák David Srovnal je mimoň, o chataření neví nic a rozhodně by se neměl stát náčelníkem osady... V Záhoří začíná nová sezóna, ale chaty přes zimu někdo vykradl a náčelník osady se pohřešuje, stejně jako Rubalovi (R. Holub) miláčci Milena s Romanem – což nejsou děti ani psi, ale motorovka s křoviňákem. Chaos v osadě zachrání snad jen volba nového náčelníka. (Česká televize)

(více)

Recenze (78)

Johny44 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda, za jedno zasmání. Jinak nekonečné čekání, na další zasmání, které se proměnilo na dlouhé čekání, až se konečně objeví závěrečné titulky. Baví mě komentáře, že další díly snad budou lepší. Občas se seriál skutečně rozjede. U tohoto, tak jak je to nastavené, nic takového čekat nelze. Svědčí o tom fakt, že v podstatě zajímavý nápad s vykradením chat autoři zabili a vůbec nevyužili potenciál, který tato zápletka nabízí...Bohužel další šanci už nemají, protože jiná zápletka  tam není. ()

rikitiki

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle jednoznačné: Ne, dívat se nebudu. Nevtipné, nudné, křečovité, postavy přiboudle klišovité. Nebudu tedy hodnotit seriál, ale jedno napsat musím: MYSLIVECKO-PYTLÁCKÉ EDUKATIVNÍ OKÉNKO: Chytání zajíců (jakož i jiných druhů zvířat) do ok je zákonem zakázaná technika lovu. Podle zákona o myslivosti je zakázáno: „chytat zvěř do ok, na lep, do želez…“, podle zákona na ochranu zvířat proti týrání je zakázáno odchytávat nebo usmrcovat volně žijící zvíře pomocí oka, tlučky, sítě, smyčky, pytláckého oka, harpuny nebo čelisťových pastí …. Pokud tato ustanovení poruší držitel mysliveckého lístku, může být potrestán pokutou až 30 tisíc korun. A navíc je to pěkná hnusárna! Nemluvě o tom, že chytání ryb bez rybářského lístku je taky dost přes čáru. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V průběhu sledování jsem měl neodbytný pocit, že jsem si spletl kanál. Že jsem naladil Novu nebo Primu. Tohle je fakt lidová zábava velmi hrubého zrna. Nemůžu říct, že by mě to vysloveně nebavilo, místy je to vážně celkem vtipný, ale kdyby to pojali trochu civilněji, víc českotelevizně, tak bych to třeba hodnotil i lépe. Protože jsem to chtěl hodnotit lépe, téma mě zaujalo a měl jsem v úmyslu se u toho dobře bavit. Ale tohle pitvoření..? ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Jako tímhle chcete trumfnout Chalupáře ? Hodina nudných keců bez jediného vtipu, nepřirozené situace, naivita a samozřejmě podprahová novodobá propaganda, kdy vlastenec je vykreslen jako debil, zatímco pravdoláskař z Prahy jako borec, který všechno umí, všechno zvládne, všude byl. Škoda toho množství dobrých herců, kteří se tu musí ztrapňovat. (Říkám "herců", takže tím nemyslím Nevačilovou, Holuba nebo Hanáka). Další zbytečný seriál, jakých je u nás v posledních letech většina. Kolečko nikdy nenapsal dobrý scénář a tohle je jen další v řadě jeho sraček. Následující díly už sledovat nebudu, ztráta času. ()

grangerova

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem velký fanda chataření, ale tohle prosím pěkně ne. Osada je po filmu Přes prsty další důkaz, že Kolečkův “humor” je jednoduchý, přízemní a vlastně není vtipný. Herci by byli asi i dobří, ale v tak zkarikovaných postavách (typicky Myšička nebo Holub) se to prostě nějak nemůže zadařit. Nechci předbíhat po prvním dílu, ale zatím je to po velkých očekáváních spíš velké zklamání. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody sledovalo 1,44 mil. diváků starších 15 let (podíl 42 %), což byl nejlepší výsledek večera i celého pátečního dne. (rublik05)

Reklama

Reklama