Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bangkok, rok 1975: Charles Sobhraj je zloděj a podvodník, který se vydává za obchodníka s drahokamy a láká mladé lidi ze Západu do svého bytu, kde je zdroguje a okrade, a mnozí z nich nepřežijí. Herman Knippenberg, mladý diplomat na nizozemském velvyslanectví v Bangkoku, začne vyšetřovat, kde se nachází pohřešovaný nizozemský pár, a tím se zaplete do Sobhrajovy spletité sítě zločinu. Herman je odhodlán zjednat spravedlnost obětem a jejich rodinám, ale Sobhraj a jeho komplicové nemají v úmyslu nechat se chytit a vydávají se na ničivou eskapádu po celém světě. (Viasat)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (144)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JE KAŽDÝMU, KDO SEM PŘIŠEL, ŠPATNĚ?…“ /// Často šukáme v čase a buď si na to zvyknete, nebo ne. Víc s tím nenaděláte, protože vyprávění se prolíná s činy zlodušský trojice a skutky obyčejňáka z ambasády, kterej se, jako jedinej na celým světě, o ně zajímá. V podstatě nejde o žádnej krvák. Je to takový nasírací drama, protože vobčas zůstává rozum stát nad chováním governmentu všech zemí. (A mám si kurva myslet, že ten jejich systém dneska funguje líp?). Celkem slušně popsanej životní list nejmasovějšího (prej) asijskýho vraha. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Chci nepracovat a žít si jako pracháč (ne vole Dežo, tohle je jinak). 3.) Jsem baťůžkář. /// Thx za titule „Tomáš Slavík“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Daddko 

všechny recenze uživatele

Deti prírody si tentokrát nedávali kvety do vlasou v slnečnej Kalifornii ale v exotickom Thajsku, Indii, Nepále. A pre niektorých to zle dopadlo. Nové prostredie, novátorské prístupy kriminality. Pod taktoutou asiat-žabožrúta je to originálny prístup chladnokrvných vrážd a lúpeží. Odporúčam, u mňa spokojnosť. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Typický sociopat a jeho naivné obete s IQ 60. Vyššiu inteligenciu mať nemohli, lebo inak si neviem vysvetliť, ako by takému škaredému slizskému chujovi mohlo dôverovať toľko ľudí. A všetko to musel riešiť Holanďan s Belgičanom v drbnutom Thajsku. Falšovanie pasov v tej dobe by zvládlo aj dieťa, čiže to bol ideálny čas pre všetkých hajzlov. Jediné, čo mi tam okrem tuposti ľudí vadilo, bolo neustále preskakovanie v čase. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč musel vzniknout seriál o tak odpudivé existenci, jen se mu tím zase zajistila větší proslulost (osobně bych dal přednost tomu, kdyby bylo jméno Charles Sobhraj zapomenuto). Celé je to navíc zpracováno krajně úmorně a lacině, nebavilo mě to (jako drtivá většina životopisné produkce) a podruhé bych se tomu obloukem vyhnul. Na Jennu Coleman se dalo koukat, ale jinak mi to přišlo v podstatě jako naprostá ztráta času a potvrzení mého dojmu, že Netflix je veskrze zbytečná sračka, kterou lze s ledovým klidem ignorovat. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial je mi sity na miru. Vyborny namet, odehravajici se v atraktivnim prostredi jizni a jihovychodni Asie. Serial se stale casove lame do flashbacku, coz muze divaka na prvni pohled obtezovat, ale rychle na toto zpracovani pristoupi. Kazda dejova rovina je velmi zajimava a vse do sebe krasne zabada, i pres casto opakovane zabery. Napeti, az mysteriozni atmosfera a velmi presvedcive herecke vykony. Bavilo me to od zacatku do konce! ()

Galerie (201)

Zajímavosti (9)

  • Jenna Coleman (Marie-Andrée Leclerc) byla požádána, aby se zúčastnila konkurzu ve francouzštině, kterou neovládá. Musela se výslovnost naučit foneticky. (HonzysKISS)
  • Charles Sobhraj (Tahar Rahim) byl přezdíván „Had“ kvůli svým podvodnickým způsobům a neustálému útěku před pokáráním. Přezdívalo se mu také „Bikini Killer“ kvůli oblečení, které měly jeho oběti. (HonzysKISS)
  • Pes, který hraje mazlíčka Dominiquea Renelleaua (Fabien Frankel), pořád rozbíjel na místě natáčení věci. Jednoho dne si herci všimli, že byl z ničeho nic tichý a klidný. Producenti psa vyměnili, aniž by to hercům řekli. (HonzysKISS)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama