Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bangkok, rok 1975: Charles Sobhraj je zloděj a podvodník, který se vydává za obchodníka s drahokamy a láká mladé lidi ze Západu do svého bytu, kde je zdroguje a okrade, a mnozí z nich nepřežijí. Herman Knippenberg, mladý diplomat na nizozemském velvyslanectví v Bangkoku, začne vyšetřovat, kde se nachází pohřešovaný nizozemský pár, a tím se zaplete do Sobhrajovy spletité sítě zločinu. Herman je odhodlán zjednat spravedlnost obětem a jejich rodinám, ale Sobhraj a jeho komplicové nemají v úmyslu nechat se chytit a vydávají se na ničivou eskapádu po celém světě. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (9)

Had (2021) 

Klasická ukázka debilní nenažranosti a neschopnosti vyprávět. V sérii se hodně skáče v čase. A když říkám hodně, myslím klidně až 8-10x za epizodu. A skoky jsou to zbytečné. To samé z pohledu “proč”. Více než polovina děj nikam neposune. A ano, dějem považuji linku “chyťte vraha”. Ne “tak koho zabijeme dnes”, nebo “udělejme trapné drama co vyznívá do prázdna” na celou epizodu. Série mohla mít poloviční stopáž a byla by výrazně lepší. Celovečerní film by byl dokonce bomba. Myšlenku totiž film má (no... opírá se o fakta, takže kostra děje žádná scenáristická dřina) a je dost zajímavý na to, aby bavil. Pokud by nebyl naředěn do nudné břečky a neskládal ho dohromady šimpanz po mrtvici. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Asi jsem viděl úplně něco jiného než ostatní... zmatené (a zbytečné) skákání v čase. Neskutečné nuda. Hodinová epizoda mi připadala jednou tak dlouhá. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

V dějí už se dá orientovat i přes neustálé debilní skoky v čase ( před dvěma měsíci... za dva měsíce... před deseti měsíci... za osm měsíců... před čtyřmi měsíci...). Děj se navíc pohnul tak, že to vypadá na konec hned příště. Co tam budou natahovat ještě 6 epizod??? ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Otravně skáčete v čase dál a věnujeme se další postavě. A to nejsme ještě ani v půlce. Debilní rozhodnutí postav irituje čím dál víc. ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Prakticky jen trapná vycpávková odbočka do Nepálu. Ta schizofrenie Monique je ubíjející. ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Prakticky jen trapný pokus o vatu. Vzhledem k tomu, že seriál začal rozhovorem “z budoucnosti” je jasné, že nikoho nezatknou. Jde jen o další exhibicionismus idiocie postav (a scénáře) ()

Epizoda 6 (2021) (E06) odpad!

Tohle už je před závit. Více cest do pravěku a debilní vaty okolo. Ještě dvě epizody? Asi budou záběry z dětství aby byl jak zabít další hodinu. ()

Epizoda 7 (2021) (E07) 

Seriál se nafukováním u mě akorát odepsal. Přeskakování v čase je zcela zbytečné. K čemu musím vidět jak někoho o kom vím, že ho zabili, byl zabit? Změní to nějak vývoj dělejte? Ne... jen vata jak nafouknout počet epizod. ()

Epizoda 8 (2021) (E08) 

Pravděpodobně nejlepší epizoda, kterou pozvedají závěrečné titulky. ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama