Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (268)

zette 

všechny recenze uživatele

Madla s Voriskovou mam rad a jak jsem videl velkou reklamu na tento film, kdyz sel do kin... Tesil jsem se, az ho uvidim. O to vetsi bylo me zklamani. Denik neobsahuje nic, co by si mel divak v pameti trvaleji uchovat. Nezaujme hereckymi vykony, dejem, rezii ani vtipem. Dalsi z tech zbytecnejsich filmu. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Když se těšíte na vtipnou moderní komedii se svými oblíbenými herci a dostanete trapně slepený příběh, který drží pohromadě jen silou vůle hlavních protagonistů, přičemž ti mohutně přehrávají až to místy sklouzává do parodie. Přitom to podle mně mělo docela potenciál, protože předloha od Dominika Landsmana je fakt vtipná a ráda jsem jeho zápisky četla. No je to blbost prostě, což je škoda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deníček sebelítostného fotra. Nejsem k tomu nadhledu imunní, ale bez vysokých horeček, laryngitid a podobných parád je popisovaný baby doom kolem blátivé opičky stejně křečovitý jako ten přechod do roviny romantické komedie amerického střihu. Dlouhodobě mi nesedí Mádlův arogantní herecký projev, ale rád bych jeho postavu viděl za nějakých patnáct let ve dvojce, až na něj bude potomek srát jen obrazně. Na dávná inferna pak zavzpomíná s nostalgickou slzou v oku.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to taká povinná jazda, ktorá má síce v sebe úsmevné momenty, ale v zásade ponúka presne to, čo sľubuje. Určite poteší množstvo scén, ktoré potvrdzujú peripetie, akými si prechádza každý rodič, možno preto trošku zamrzí, že sa film v niektorých momentoch ani nesnaží prekvapiť. Postavy, ktoré sú sympatické a ktoré by to vedeli utiahnuť na to má. Hoci Mádl toho svojho Fotra hrá, ako keby toto celé bola one man show. Ostatných trošku zatieňuje a iných ( ako svojho kamaráta) robí takmer zbytočnými. 3* dávam preto, lebo to naozaj neurazí. A lebo mám stále slabosť pre Rambu. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Typická česká trapárna. Klasický český marný pokus o humor. Tu Voříškovou nemůžu ani vidět, jak z něčeho takového mohli udělat herečku? Zato Mádlovi to s věkem i vousy sluší víc a víc, k tomu se mi líbí jeho zrající herecký projev. Naprostá dokonalost zde byla hudba! V žádném českém filmu jsem se ještě nesetkala s tak hollywoodskou kompozicí. Klasická hudba, humorná, napínající, dobrodružná. Perfektní doprovody scén. Jak Harry Potter s Indiana Jonesem, Jurským parkem a Pianistou dohromady. Tohohle si cením, protože hudebně, rekvizitami, maskami, grafikou i scénářém pomáháme zahraničním filmům léta, ale sami neumíme natočit jediný důstojný film. Tento brak byl pro mne tedy alespoň hudebně milým překvapením. A propos - to je ten počin, co ho Mádl má natáčet už 5 let? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Skutečná manželka a syn Dominika Landsmana se nejmenují Nataša a Čeněk, jejich skutečná jména dlouhodobě drží v tajnosti. Stejně tak jeho syn ve skutečnosti nemá dědečka v kouzelné zemi Sedmimoří, jak je uvedeno v knize „Lapuťák a kapitán Adorabl“. (vojtaruzek)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno