Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (268)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deníček sebelítostného fotra. Nejsem k tomu nadhledu imunní, ale bez vysokých horeček, laryngitid a podobných parád je popisovaný baby doom kolem blátivé opičky stejně křečovitý jako ten přechod do roviny romantické komedie amerického střihu. Dlouhodobě mi nesedí Mádlův arogantní herecký projev, ale rád bych jeho postavu viděl za nějakých patnáct let ve dvojce, až na něj bude potomek srát jen obrazně. Na dávná inferna pak zavzpomíná s nostalgickou slzou v oku.. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Populární stejnojmennou předlohu Dominika Landsmana neznám, což je možná pro její filmové zpracování dobře, jelikož nejsem zatížená potřebou srovnávat. Působí to na mě jako taková milá rodinná komedie, kterých u nás v poslední době zase tolik nevzniká. A tak nemám důvod k větší kritice, třebaže humor místy trochu drhne. Skvělou volbou ovšem bylo obsazení Jiřího Mádla a Terezy Ramba do hlavních rolí, k mému překvapení se k sobě docela hodili a občas to mezi nimi i parádně zajiskřilo. (70%) ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Asi 2 měsíce zpět jsem si u nového Top gunu říkal, jaké je to zdařilé PR Toma Cruise a že je to hodně nadhodnocené, stejná myšlenka mě napadla i zde. Mádla, pokud do této doby nějaká z dam a dívek nemilovala, pak po tomhle filmu nutně musí - ale neříkám to vůbec ve špatném. Zatím co v Top gunu to bylo hodně násilné (perfektní herec v hlavní roli, absolutně bez chyb), tady je to docela přirozené. Srovnávat tyhle dva filmy je samozřejmě totéž, jako jít na Verdiho v kraťasech, takže zpět - tahle komedie je rozhodně svěží, vtipná a poměrně inteligentní záležitost určená téměř pro každého................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Typická česká trapárna. Klasický český marný pokus o humor. Tu Voříškovou nemůžu ani vidět, jak z něčeho takového mohli udělat herečku? Zato Mádlovi to s věkem i vousy sluší víc a víc, k tomu se mi líbí jeho zrající herecký projev. Naprostá dokonalost zde byla hudba! V žádném českém filmu jsem se ještě nesetkala s tak hollywoodskou kompozicí. Klasická hudba, humorná, napínající, dobrodružná. Perfektní doprovody scén. Jak Harry Potter s Indiana Jonesem, Jurským parkem a Pianistou dohromady. Tohohle si cením, protože hudebně, rekvizitami, maskami, grafikou i scénářém pomáháme zahraničním filmům léta, ale sami neumíme natočit jediný důstojný film. Tento brak byl pro mne tedy alespoň hudebně milým překvapením. A propos - to je ten počin, co ho Mádl má natáčet už 5 let? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Landsmanovo veledílo mě obešlo velkým obloukem. Jeho filmová podoba by však mohla bodovat nejen u rodičů. Haluza totiž přišel s inovativním režijním přístupem v čele se skvělou kamerou, který v rámci zatuchlé domácí scény značně vyčnívá. Humor cílený především na nezkušené rodiče logicky neosloví všechny, ale sympatické hlavní duo to lehce vyváží. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Malého Čeňka hrajou ve filmu tři batolata. (Duoscop)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama