Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy vás život náhodně dostane do situace, kterou nečekáte, ale musíte se s ní vyrovnat jako chlap! Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak se dohodnou, že hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské dovolené Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou, že mu poskytne dostatek času napsat konečně knihu, kterou dlouho plánuje. Chyba lávky! Dominik musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska… (CinemArt)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (268)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie o neplánovaném těhotenství a kreativním řešení vzniklé situace.. Pro Terezku mám slabost a i v tomto snímku se mi líbila, k tomu jedním dechem dodávám, že se mi zamlouval pár Pavla Tomicová a Ondřej Malý, v rolích rodičů byli báječní.. Závěr byl sice předvídatelný, přesto mi udělal radost, velice mě těší, že v dnešní bláznivé a uspěchané době tvůrci dali prostor klasické a normální rodině - máma, táta, dítě.. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Až na tu trapnou, asi minutovou pasáž, s koněm to bylo fakt docela slušný. Koukalo se na to dobře, bylo to vtipný (určitě v tom hraje fakt, že jsem relativně nedávno úspěšně prošel tímto zničujícím obdobím, a to hned 2x), takže to mám v živé paměti a ano, to se vážně děje. Ramba již tradičně skvělá a Mádlovi to sedlo. Dobrá oddychovka. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetl, ale díky známostem znám zákulisí a některé ztvárněné postavy. Převedení knihy na filmové plátno nemusel být špatný nápad a óbčas hlavní hrdina dovede pronést něco vtipného. Jako komik mi bohužel Mádl nikdy neseděl, takže zde z mého pohledu není kde brát. Některé pitvořící se situace jsou vyloženě otřesné. Nakonec jsem se tak usmál jen při scénách Ondřeje Malého a odkazů na jeho trenérskou (brankářů) profesi. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V době, kdy už má Landsman venku celých šest kousků Moderního fotra, nelze se divit, že se jeho otcovské příhody stávají námětem pro celovečerní debut další nadějné osobnosti naší populární scény. S takovým úvodem to nezní nijak lákavě, obsazení Mádla a Voříškové také není ničím překvapivým, ale minimálně z těch filmů, které Mádl táhl v poslední době (například Probudím se včera nebo Celebrity s.r.o.), je Fotr tím snesitelnějším. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

K Deníčku moderního fotra jsem se dostal asi jako většina, četla ho moje žena na mateřské a mně občas dala přečíst nějaký dobrý kousek. Když pominu lehkou nadsázku a často zbytečně zdůrazňované stereotypy rodičovství, přiznám se, že jsem se pobavil a občas se zasmál. Filmu jsem tedy dal šanci, i když jsem měl pochybnosti o převodu drobných veselých historek na plátno. To se bohužel potvrdilo. Napsaná vtipná nadsázka je mnohem lepší než zahraná. Tvůrci se navíc pokusili dát filmu ucelený příběh, aby to nebyl jen sled vtipných zážitků. Většina z nich se tím tak vytratila a do popředí se dostala klasická vztahovka. Nebylo to sice úplně špatné, ale mohlo to dopadnout výrazně lépe. Nakonec nechávám slabší tři hvězdy za velmi lehkou a nenáročnou komedii na pohodový večer. Ta třetí hvězda je ale asi jen proto, že sami máme dvě malé děti a vzpomínky na některé zážitky jsou čerstvé. Pro zbytek diváků může být hodnocení ještě nižší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Tereza Ramba sice hraje roli maminky, ovšem vlastní dítě by do filmu nepůjčila. „To v žádném případě, i když je tady se mnou pořád, je tady spousta prodlev, takže s ním mohu trávit spoustu času,“ prohlásila herečka. (Duoscop)

Související novinky

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

Finále Plzeň až k jádru českého filmu

10.09.2021

34. ročník filmového festivalu Finále Plzeň se letos opět uskuteční na podzim. České filmové žně začnou 24. a skončí 29. září. Do kin od léta míří řada nových snímků a Finále je nabídne pohromadě… (více)

Reklama

Reklama