Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(35)

Obsahy(1)

Naivní mladá žena, která se kvůli svému příteli nechala vmanipulovat do zpronevěry, skončí ve vězení a v novém drsném světě se musí rychle naučit přežít. (Netflix)

Recenze uživatele pichta k tomuto seriálu (8)

Mizerný den (2015) (S01E01) 

Začiatok dobrý. No dievča sa dostalo do problémov a veľkých. Dobre zahrate scény, ma to ľudskosť aj tuhost života ()

Já ti lhal, mami (2015) (S01E02) 

Ja neviem. Macarena ide stale do väčších a väčších problémov. Ani nechce a ide to s ňou. Ozaj vo väznici nie je nic zadarmo. Anabel na nej zaraba. Male tajomstvo sa odhaluje. Napatie stúpa. Dobry dej ()

Šití (2015) (S01E03) 

To oživovanie bolo akože čo? No a čo už. Mladý dozorca je už fakt natvrdnuty. Trochu mi to nesedí, aby tam bol taky trtko. Ale to patrí kntomu deju ()

Všechno má svůj důvod (2015) (S01E04) 

Macarena sa rúti do čoraz väčších problémov. Možno si to ešte úplne neuvedomuje, no bude mat problém. Ok, dostať aspoň doktora na svoju stranu je lepšie ako nič. A ten mobil že netreba nabíjať je super. Bachar je tak trosku mierne mimo. ()

Žádní přátelé (2015) (S01E05) 

Už to zasahuje aj do rodiny. Obsah SIM karty má vysokú hodnotu. Napätie sa stupňuje. Španielsky akčný seriál naberá na obrátkach ()

Den na venkově (2015) (S01E06) 

Politika vo väznici je na každom rohu. Ale zase vzťahy a náklonnosť tiež. Macarena má asi každým dielom väčší pruser ako na začiatku. Velmi zaujímavý koniec s prestrelkou ()

Tvrdá realita (2015) (S01E07) 

Macarena je tehotná a asi hormóny ju takto ukľudňujú. Alebo vie, že egyptan na neozyva. Asi tuší kvôli čomu. Tento diel je taky prechodný, kde sa urobila pôda pre ďalšiu akciu. Určite bude dovysvetlovane čo sa v tom lese udialo ()

Nežádej o slitování (2015) (S01E08) 

Toho Egypťania nevyriešila, ohrozila rodinu,veci sa komplikuju ()

Reklama

Reklama