Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ztřeštěná komedie, přecházející řadou absurdních prvků do grotesky, vypráví zamotaný příběh vypečených sourozenců Zuzany a Petra, recesistů, kteří rádi připravují svému okolí, především Zuzaninu nesmělému nápadníkovi Karlíkovi, drsná překvapení. Kromě povedeného pana Horáka a figuríny, hraje důležitou roli také ochotnický soubor Dalimil, který neúnavně nacvičuje "avantgardní" provedení Jiráskovy Lucerny... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Pár velmi dobrých gagů tu je, ale celkově je to takové nedomrlé, pomotané, prostě, má to poněkud slabší scénář. Ale bavil jsem se. Tak hodnotím výše, i když, no, prostě to tak je.+++ Ponechávám staré hodnocení. Bavil jsem se opět, ale tomu filmu chybí něco, co nejsem schopen definovat.  Blázni, vodníci a podvodníci  20220309 ()

analog 

všechny recenze uživatele

je to vynikajuca blazniva freak out komedia a tak si treba v sebe naladit absurdno a nehladat v tom realitu,preboha... v ziadnom pripade to neodporucam kazdemu.ved prave v tej debilite je pritazlivost:-).. prikladom nezvladnutej komedie je pre mna kazda koruna dobra. .dal by som ****,patkou vyrovnávam balanc. ()

Reklama

MonarC 

všechny recenze uživatele

Tak na tuto komedii jsem narazil úplnou náhodou, a protože to byla spíše náhoda a moje očekávání nebyly žádné, tak to nehodnotím tak zle. Ale jooo, když nad tím člověk moc nepřemýšlí, tak je to docela zábava. Jednoduchá komedie u které se člověk občas zasměje a možná víc pousměje. Jak už zde někdo zmínil, konec mohli zkrátit, tak o 5-8 minut. Ten už je docela naškodu. ()

Saesulkun odpad!

všechny recenze uživatele

Zrovna dneska jsem ve starém Instinktu četl článek o Edu Woodovi a i když jsem žádný jeho film nikdy neviděl, takhle nějak si ho přestavuju. Několikaminutový záběr na Hrzána jedoucího na kole a opakujícího stokrát do omrzení, že je normální zelenej kluk nebo tak něco, přičemž vtipný to nebylo ani napoprvý, tak to je obraz, který mi z mysli jen tak nezmizí. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jiří Hrzán hraje vodníka, Luděk Sobota selku a Karel Hála Blofelda po dietě, a všichni jsou trochu za dementy (vlastně docela dost), v taškařici tak frapantně blbé, až to získává jistý půvab (vězte, že jde o film, který si zaslouží, aby byl okomentován za užití otravných slov „taškařice“ a „frapantní“). Film chaos nejen oslavuje, jak činily i jiné hybridní crazy komedie – chaos se nechtěně stal organizačním principem vyprávění. Třebaže s vysokou pravděpodobností nešlo o záměr, svým despektem k formě a řádu je to komedie skoro anarchistická, která se vysmívá všemu smysluplnému. Zásluhou střídmé délky, křečovité snahy nacpat do každého záběru nějaký vtip i díky edwoodovsky strašlivé úrovni „akčních“ scén jde paradoxně o větší zábavu, než jakou nabízejí mnohé špatné komedie dneška. Apendix: Kdo vydrží do konce, nechť zkusí také Hodinářovu svatební cestu korálovým mořem, jiné Svobodovo pásmo absurdních gagů a slovních hříček. 60% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Rybník, kde se natáčely divadelní scény, se jmenuje Knížecí. (pávek)
  • Režisér Tomáš Svoboda a herec Jiří Hrzán sa nedožili premiéry filmu. (Raccoon.city)
  • Ve scéně, kde je vodník (Jiří Hrzán) tažen na vodních lyžích na laně za autem, je možné si všimnout, že lyže mají zespodu kolečka. (boul)

Reklama

Reklama