foto

Jaromír Janáček

  • nar. 6.1.1923 (94 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1986 Jonáš a Melicharová
Přezůvky štěstí
1985 Sen noci...
Zastihla mě noc
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
Kouzelníkův návrat
Sladké starosti
1983 Straka v hrsti
1982 Kouzelné dobrodružství
1981 Buldoci a třešně
Otvírání studánek (TV film)
Poslední leč
Upír z Feratu
1980 Blázni, vodníci a podvodníci
Blues pro EFB
Požáry a spáleniště
Prázdniny pro psa
1979 Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
Křehké vztahy
Na koho to slovo padne...
Pan Vok odchází
1978 Balada pro banditu
Deváté srdce
Panna a netvor
Radost až do rána
Skandál v Gri - Gri baru
1977 O moravské zemi
Všichni proti všem
1976 Den pro mou lásku
Náš dědek Josef
1975 Holka na zabití
Hudba kolonád
Tam, kde hnízdí čápi
1974 Dvacátý devátý
Hodíme se k sobě, miláčku...?
Holky z porcelánu
Za volantem nepřítel
1973 Jezdec formule risk
Toulavý Engelbert (TV film)
Zločin v Modré hvězdě
1972 Dotek motýla (TV film)
Morgiana
My, ztracený holky
Ukradená bitva
1971 Petrolejové lampy
Princ Bajaja
1969 Já, truchlivý Bůh
Sladké hry minulého léta (TV film)
1968 Kulhavý ďábel
Naše bláznivá rodina
Spalovač mrtvol
1967 Amatér (TV film)
Když má svátek Dominika
Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
1966 Kdo chce zabít Jessii?
Revue v mlze (TV film)
Smrt za oponou
Znamení Raka
1965 Bloudění
Obchod na korze
Sběrné surovosti
Svatba s podmínkou
5 milionů svědků
7 zabitých
1964 Dvanáct
Láska nebeská
Obžalovaný
Povídky o dětech
Třiatřicet stříbrných křepelek
1963 Modrý autobus (TV film)
Mykoin PH 510
Smrt si říká Engelchen
Strach
Tři zlaté vlasy děda Vševěda
1962 Letos v září
Malý Bobeš ve městě
Zhasněte lampióny (TV film)
1961 Kotrmelec
Ledové moře volá
Malý Bobeš
1960 Kouzelný den
1959 Májové hvězdy
Partyzánská stezka
Prázdniny v oblacích
1958 O lidech před pultem a za ním I.
O lidech před pultem a za ním II.
O lidech před pultem a za ním III.
Ruka ruku neumyje
1956 Platit, prosím!
Váhavý střelec
1955 Muži mě pronásledují
Něco se tu změnilo
Za 14 dní, prosím!
1949 Zrcadlo byrokratické 2
1948 Pan Pokazil cestuje

Dokumentární

1958 Národní umělec Jaroslav Průcha
Velká cesta
1957 Plitvická jezera
To jsou Bratři v triku
1956 Egypt 1956
1955 Památník národního písemnictví
Po prvé do školy
1954 Leoš Janáček
Májový den
1953 Bojující Korea
Rozloučení s Klementem Gottwaldem
1952 Alšův rok
Neobyčejná léta
1951 Příběh z rákosiny
Volavky na Velkém Tisém
1950 Aleš II. – Slavná vlast
Aleš I. – Píseň života
Živé zkameněliny
1949 Fašanek
Vítězný lid
1948 Jeden, tisíc, milión

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace