Reklama

Reklama

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. Namachrovaný lehkovážný frajer a svéhlavá psí dáma jsou ale poměrně neslučitelní, pes Lulu je k tomu často o krok napřed. Umí zdemolovat auto, zničit nadějné rande a taky umí utéct. V sérii průšvihů se z nich ale začíná stávat tým. Briggs postupně zjišťuje, co všechno Lulu už v životě prožila a co má ráda, Lulu si uvědomí, že by z něj přecijen mohl být solidně vychovaný a vycvičený člověk. Jenže k tomu všemu je potřeba dorazit včas! (Bontonfilm)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (102)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Co já tady vůbec dělám, proč mám sledovat film o psovi, když jsem kočka? Ne, teď naostro. Nemusím filmy o psech, nebo se psema, protože to z valné většiny bejvá jen ždímačka emocí, na koholiv jiného, než na pejskaře. Nebo na buchty, co si jak užijou hafana, tak i pánička. Tatum se jeví jako zajímavý herec, občas to vypadá že má spadeno na skvostnou kariéru, kde se role budou střídat jedna za druhou, ale v pokračováním Tango a Čivava, i pes zahrá lepší štěkot.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tyhle tuctové snímky o poutu člověk-zvíře mě většinou ničím nepřekvapí, jsou na stejné brdo jen s malou obměnou a skrze emoční ždímání se snaží prodat svůj prázdný obsah. A to stejné jsem čekal i zde. K mému překvapení jsem ale dostal nečekaně solidní snímek, ve kterém funguje prostý, ale přesto nenudící příběh, jenž přes spoustu chvályhodných situací jede zdárně až do konce a prodává nám 100 minut skvělé chemie mezi hlavní dvojkou - paradoxně ale ne jen kvůli Tatumovi, ale hlavně kvůli skvělé fence Lulu, které to divák prostě věří od začátku do konce. Pořád jde o zbytečný film ze zbytečného žánru, který se pořád dokola zbytečně přetáčí, ale na to, s jakou startovní pozicí a cejchem Dog začínal, se toho ujal relativně skvěle a mohu říct, že jsem až překvapený, jak “vpohodě” byl. Fajn strávený čas. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nachýtavka v kine. Komédia skoro vôbec, aj keď pár vtipných momentov sa našlo bol to skôr road movie s prvkami drámy. Odchádzal som spokojný či už zo záverom alebo plným popcorn combom. Toto sa ešte nestalo. Film navnadil až tak že nebol čas na občerstvenie a čaro nového kina golden apple cinema v mikuláši ohúrilo. Len to šetrenie svetla nakonci filmu mierne zaskočilo. Ale inak psíčkarov určite nesklamal. Taká milá oddychovka. 5* ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). Dog byl v mém hledáčku už nějakou dobu, ale dnes na něj konečně během horkého odpoledne přišla řada. Musím uznat, že film překypuje řadou nejrůznějších klišé. Ale my jsme si to nesmírně užili. Takových filmů není mnoho a navíc vás film pohladí na srdci. Věřím, že tady by zaplesalo srdce i největšího cynika :) Channing Tatum se na roli hodí jako ulitý a jde vidět, že se jedná v jeho případě o opravdu srdcovou záležitost. Ve výsledku jsme teda dostali velice příjemný film se spoustou krásných záběrů, kdy jde vidět láska psa a člověka. Je to taktéž proloženo řadou vtipných scének, které mě nenechaly chladným. Pro milovníky dojemných příběhů a čtyřnohých mazlíčků úplně ideální. ()

FilMiki 

všechny recenze uživatele

Tak jako samozřejmě, žádný umění to není, herecky ani jinak neoslnilo, občas kýč jak bič, scénář taky místy blbej a toho humoru tam mohlo být víc, páč tam nebyl žádný, ale ta fena... asi stárnu, ale Lulu, ač nebyla z Honolulu, ta se mi líbila spolu s panem režisérem a nějak dohromady to zkrátka šlo. Ale škoda, fakt škoda toho psího potenciálu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Fenka Lulu je malinois, což je vlastně belgický ovčák. Ve filmu ji ztvárnily 3 psí slečny – Britta, Lana a Zuza. (ArsenalEagle)
  • Okrem Kalifornie sa natáčalo aj v Taliansku. (MikaelSVK)

Související novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Reklama

Reklama