Reklama

Reklama

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. Namachrovaný lehkovážný frajer a svéhlavá psí dáma jsou ale poměrně neslučitelní, pes Lulu je k tomu často o krok napřed. Umí zdemolovat auto, zničit nadějné rande a taky umí utéct. V sérii průšvihů se z nich ale začíná stávat tým. Briggs postupně zjišťuje, co všechno Lulu už v životě prožila a co má ráda, Lulu si uvědomí, že by z něj přecijen mohl být solidně vychovaný a vycvičený člověk. Jenže k tomu všemu je potřeba dorazit včas! (Bontonfilm)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (102)

Helo 

všechny recenze uživatele

Sympatická a vůbec ne povrchní road movie (komedie ani tak moc vlastně ne) se skvělou člověko-psí chemií, kde Tatum zase ukazuje, že dokáže hrát, třebaže trojice psisek ztvárňujících Lulu ho stejně nechává daleko za sebou, což by ovšem platilo i kdyby tu Tatum předvedl rovnou oscarovej výkon. A velkej plus za to, že to není jen psí doják, ale nebojí se to přesahu ohledně něčeho jako lidskýho i psího PTSD z války. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

To je zase po dlouhé době, kdy mi Tatum nevadil jako herec. Možná díky roli, která mu vyloženě sedla, nebo pro něj byla napsaná, možná proto, že jako protějšek měl jen psa. možná pro to, že se podílel na režii. Nevím, ale mohu říci to, že mě to bavilo od začátku do konce. A rozhodně to nepovažuji za komedii, ale spíše za drama. 4* a 74% ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak za mě pokus číslo 2, páč můj první pokus zmizel ve vesmíru což mě poněkud nasralo. Takže... Celé je to na hovínko. Je to takový pokus ála K-9, můj přítel se studeným čumákem, který se mu ovšem zdaleka ani nepřibližuje. Další má TOPKA psích filmů je Goro, bílý pes,  pak Bílý Bim, Černé Ucho , posléze  Lassie to jsem nikdy neviděla, další je...Čtyři z tanku a pes, a úplně nejvíc je mé dětství spojeno s  Bellou a Sebastiánem. Takže podtrženo a sečteno je tento film poněkud v mých očích hodně méněcenný. Za mě zklamaných 45% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl nechat napsat komentář našeho psa, ale ten během filmu usnul, tak to vemu za něj. Čeněk Tátum se už roky snaží najít toho správnýho hereckýho partnera a já mám pocit, že s belgickým ovčákem už je docela blízko. Jestli měl ve mně film zanechat ještě nějakou jinou stopu, tak jsme se asi navzájem nepochopili... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Road movie, některé se mi dokonce hnusí, tak toto je něco jiného.. Sice je tu psáno komedie a to se asi všichni shodnem, že je to víc drama , než komedie, ale skvělé.. Channing Tatum si to sám produkoval, zrežíroval i zahrál, takže je to jeho film. Ato hlavní plus - pochopitelně geniální fenka LULU, a krásný, i když předvídatelný konec. Víc takových filmů...90% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Fenka vo filme sa volá Lulu. Bola tak pomenovaná na počesť vlastného psa herca Channinga Tatuma, ktorého príbeh sa stal inšpiráciou aj pre tento film. Hercovmu štvornohému priateľovi veterinári diagnostikovali rakovinu v roku 2018, a tak ho pred "odchodom do krajiny za dúhou" Tatum zobral na niekoľkodňový výlet. aby si spolu užili. (maestrotatum)
  • Fenka Lulu je malinois, což je vlastně belgický ovčák. Ve filmu ji ztvárnily 3 psí slečny – Britta, Lana a Zuza. (ArsenalEagle)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Carolin a Bretta Rodriguezovcov. Brett sa podieľal na scenári. (Arsenal83)

Související novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Reklama

Reklama