Reklama

Reklama

Mariňák Briggs ve výslužbě dostane úkol, který se ukáže být možná tím nejsložitějším v celé jeho kariéře. Má dopravit psí fenku jménem Lulu, na pohřeb jejího bývalého pána. Vyrážejí společně na cestu autem podél pobřeží Tichého oceánu, aby se do jednoho týdne dostali na místo určení. Namachrovaný lehkovážný frajer a svéhlavá psí dáma jsou ale poměrně neslučitelní, pes Lulu je k tomu často o krok napřed. Umí zdemolovat auto, zničit nadějné rande a taky umí utéct. V sérii průšvihů se z nich ale začíná stávat tým. Briggs postupně zjišťuje, co všechno Lulu už v životě prožila a co má ráda, Lulu si uvědomí, že by z něj přecijen mohl být solidně vychovaný a vycvičený člověk. Jenže k tomu všemu je potřeba dorazit včas! (Bontonfilm)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (102)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normálně bych podobnému filmu dal tři hvězdy a byl spokojený s tím, že jsem vlastně dostal to, co jsem chtěl. Jenže čtvrtou hvězdu jsem nakonec přidal za to, že tu Channing Tatum překvapivě neprvoplánově hraje týpka, který na první dobrou vůbec není sympaťák. Spíš tak trošku debílek. Jenže tak, jak se mění vztah jeho s oním psem, který zde má hlavní roli, tak se mění i jeho osobnost a musím říct, že mi to ke konci přišlo hrozně fajn. Dobrý, tady se Channing vyšvihl. Konečně zase film, kde je fajn a nehraje něco, co mě vysloveně odpuzuje. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Road movie, některé se mi dokonce hnusí, tak toto je něco jiného.. Sice je tu psáno komedie a to se asi všichni shodnem, že je to víc drama , než komedie, ale skvělé.. Channing Tatum si to sám produkoval, zrežíroval i zahrál, takže je to jeho film. Ato hlavní plus - pochopitelně geniální fenka LULU, a krásný, i když předvídatelný konec. Víc takových filmů...90% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Navenek prachobyčejný psí drama, ale já se rád nechám unést podobně skvěle natočeným, leč mírně patetickým, feel good příběhem. Pokud už člověk pár filmů z podobného ranku viděl, tak jej tu zde absolutně nic nepřekvapí a děj se ubírá přesně tím směrem, jakým čekáte. Důležitá je však ta cesta a Channing Tatum je jeden ze světlých bodů snímku, který přivedl na plátno zřejmě svůj vysněný kousek a umně jej taktéž zčásti zrežíroval. Pro "psí lidi" povinnost. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vydarene uvodne titulky s prijemnou country-pesnickou uz naznacuju, ze filmik pojde v podobnom duchu. Pobavil rozhovor s kockami v bare - jednej vadila toxicka maskulinita, dalsia si mysli, ze svet riadia oil-gianti, hromotlk a jasnovidka meh....Bill Burr ako policajt..odd. Mily road-movie az rodinny filmik s velmi ukecanym Tatum-om a miluckym ovciakom, ktoremu obcas "prepne". Priemer ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6,5/10). Dog byl v mém hledáčku už nějakou dobu, ale dnes na něj konečně během horkého odpoledne přišla řada. Musím uznat, že film překypuje řadou nejrůznějších klišé. Ale my jsme si to nesmírně užili. Takových filmů není mnoho a navíc vás film pohladí na srdci. Věřím, že tady by zaplesalo srdce i největšího cynika :) Channing Tatum se na roli hodí jako ulitý a jde vidět, že se jedná v jeho případě o opravdu srdcovou záležitost. Ve výsledku jsme teda dostali velice příjemný film se spoustou krásných záběrů, kdy jde vidět láska psa a člověka. Je to taktéž proloženo řadou vtipných scének, které mě nenechaly chladným. Pro milovníky dojemných příběhů a čtyřnohých mazlíčků úplně ideální. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Film je založený na skutočnom príbehu Carolin a Bretta Rodriguezovcov. Brett sa podieľal na scenári. (Arsenal83)
  • Fenka vo filme sa volá Lulu. Bola tak pomenovaná na počesť vlastného psa herca Channinga Tatuma, ktorého príbeh sa stal inšpiráciou aj pre tento film. Hercovmu štvornohému priateľovi veterinári diagnostikovali rakovinu v roku 2018, a tak ho pred "odchodom do krajiny za dúhou" Tatum zobral na niekoľkodňový výlet. aby si spolu užili. (maestrotatum)

Související novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Reklama

Reklama