Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

1 200 let předtím, než se narodil Geralt z Rivie, se ve světě elfů udály podivuhodné věci. Světy nestvůr, lidí a elfů se spojily v jeden a zrodil se úplně první zaklínač. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivně je to tak na tu jednu hvězdu jako Rings of Power, i když z jiných důvodů, subjektivně jdu ale až na dno, protože: Zhovadilost multikulti, která je tady teda dotažená do dokonalosti, vysvětluji právě u Rings of Power, tady se tím zatěžovat nebudu. Vizuál je na úrovni Xeny, Herkulese nebo Sindibáda, dnes už fakt k smíchu. Sbírání družiny stylem Jak šlo vejce na vandr, příšera stylem Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Postavy naprosto nezajímavé, nudné, ostatně jako celý příběh, který neměl za mák smyslu - předpokládám, že celá tahle příšerná sračka a ostuda fantasy žánru vznikla jen proto, aby se vysvětlily ty nesmyslné monolity v Zaklínačovi, který, pokud půjde podobnou cestou, což naznačuje Cavillův odchod, tak se máme na co těšit. Nejvíc mě ale sralo naprosté nepochopení tvůrců, co a kdo je to elf. Tady žádní nebyli, tady byli lidé se špičatýma ušima, a to jak vzhledem, mentalitou, chováním, ale například i oblékáním a architekturou. Dohromady tedy kolosální průser, který jsem jako fantasy fanatik vyloženě protrpěl, kurva! 0% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Tohle už ani není špička ledovce, nebo nějaká pitomá zástěrka toho, jak moc tvůrci Netflixu pohrdají Sapkowskiho knižní předlohou.... tohle je full-frontal brakový zneuctění zaklínačský mytologie, který zcela objektivně neobstojí ani jako prequel, ani jako samostatná minisérie, a který nemá s fenoménem Zaklínače krom názvu doslova nic společnýho. Fakt strašný. ()

Reklama

Martinius odpad!

všechny recenze uživatele

po skonceni tohto skvostu mnou lomcovali ambivalentne pocity. na jednej strane som bol hrdy na to, ze som pozeranie prezil bez ujmy na dusevnom i fyzickom zdravi (ohryzene nechty, vytrhane vlasy a doskriabana tvar sa nerataju), na druhej sa za to hanbim viac ako keby ma v puberte rodicia pristihli pri onanovani. rok 2022 bol (najma vdaka wokistickym vyjebancom) pre serialy i filmy mimoriadne zly (ak dosial nie najhorsi v dejinach galaxie), avsak tento vytvor ho na poslednu chvilu este dodatocne zaklincoval. faily tohto "prequelu" su tak ocividne a vsadepritomne, ze opakovat ich by bolo asi rovnako osozne ako postavit sa doprostred lejaku a upozornovat okoloiducich na to, ze prsi. nechapem len, preco sa na tuto kokotinu dala nahovorit michelle yeoh, kedze uroven hercov bola horsia ako z porna 70-tych rokov. tipujem, ze v asylum productions sa teraz musia citit ako narocne artove hviezdy. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokrevní pouto neprávem schytává plivance, které by měly směřovat spíše na zaklínačovu druhou sérii. Jedinou jeho velkou chybou je, že bylo uvedeno až po zmíněné parodii na zaklínače. Tahle čtyřdílná seriálová povídka je totiž sakra lepší, a to snad ve všech směrech. Scénaristicky je to pozvolné, vynechává to spoustu kliček a drobností, ale to hlavní je řečeno jasně a výstižně. Postavy jsou každá něčím zajímavě specifická, motivy příliš nedráždí a naopak poměrně potěší jejich různorodost (kde jinde jste viděli zastoupení ras a handicapů v badass skupině hrdinů? A ono to fakt funguje!). Celá zápletka je jednoduchá, léty ověřená chuť po pomstě, moci, velikosti a svobodě - to je prostě tutovka, která sice výrazně nepřekvapí, ale nic nepokazí. Pokrevní pouto je ultra-krátkým seriálovým příběhem, kterému je neprávem ubližováno a který sám o sobě strčí seriálového Zaklínače do kapsy a nebo i jinam… za čtyři díly vytvořilo kompaktní představu toho, co bylo na začátku a v rychlosti vás seznámí s hrdiny, na které budete v útržcích vzpomínat. Čert vem, že to není podle knižního a herního zaklínače - pokud by se i seriálový Zaklínač alespoň trochu přiblížil tomuhle, nebyl by takovým odfláknutým fiaskem! Takže ještě raz: radši tisíckrát tohle než jednu druhou sérii Zaklínače, věřte mi! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

2 díly, ale víc tomu nedám. Netflix z úžasné zaklínačské předlohy celkově vyplodil kolik? Tak 3 fajn epizody v součtu z 2 řad po 8-mi dílech? Tohle nedělali fanoušci, jen zlatokopové. A jako takové to prostě fungovat nebude. Jo a Pokrevní pouto? Ztráta času! Nemá to nic, čím by zaujmulo, natož navnadilo. K zaklínačské frančíze jsem už delší dobu skeptik, a díky netflixu dobře vím proč. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (3)

  • V této epizodě je v závěrečných titulcích k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Henry Cavill končí v Zaklínači

Henry Cavill končí v Zaklínači

29.10.2022

Máme tady zprávu roku, bohužel však tu špatnou. Herec Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible - Fallout totiž oficiálně oznámil odchod z role Geralta v seriálovém Zaklínači. Stane se tak po… (více)

Zaklínač se dočká další série i filmu

Zaklínač se dočká další série i filmu

27.09.2021

Netflix o víkendu ukázal několik nových klip ze svých připravovaných projektů, mezi něž patřila pochopitelně taky druhá série Zaklínače, která dorazí už letos v prosinci. Mimo dvou klipů, traileru a… (více)

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

08.04.2021

Prequelová minisérie Zaklínače The Witcher: Blood Origin čerstvě přišla o herečku v hlavní roli. Začátek produkce na seriálu se totiž posunul, a nadějné herečce Jodie Turner-Smith tak náhle kolidoval… (více)

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

26.01.2021

Minisérie The Witcher: Blood Origin zasazená do světa Zaklínače, akorát odehrávající se tisícovky let před událostmi knižní ságy s Geraltem, Yennefer a Ciri, našla konečně hlavní hvězdu. Bude jí… (více)

Reklama

Reklama