Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak sláva. Michal Suchánek si může odškrtnout ve svém seznamu „Co musím stihnout do šedesáti“ položku natočit celovečerní film…..ale nedá mi to, než se zeptat: „kdyby tak neučinil, stalo by se něco?“ Potvrdilo se mi přesně to, jak ne mne poslední dobou působí a je jedno jestli jde o jeho účinkování v Partičce nebo když je hostem jiných pořadů či rozhovorů. Suchánek má pocit, že všude kam vleze musí být brán za toho nejvtipnějšího a většinou nato nejde přirozeně, ale silou. Tohle mohla být docela slušná konverzační tragikomedie o smutných lidech a jejich smutných osudech…výsledkem je Suchánkům odraz v zrcadle, který zachraňuje jenom kvalitní herecké obsazení. Scenáristicky i režijně první třída základní školy a jediné o čem se dá říct, že není vyloženě spatně je právě casting. Dostat se na podobný večírek, tak rychle hledám, kde nechal tesař díru. ()

psychohippo

všechny recenze uživatele

Ještě po 12 hodinách po shlédnutí tohoto podivuhodného počinu nemám jasno, co jsem to vlastně viděl. Zda kandidáta na nejhorší film desetiletí nebo skvěle kamuflovaný Suchánkův mindfuck. Přeci by nikdo v týhlé krizi nenatočil tak simplexní stupiditu, kdyby v tom nebylo něco víc. Přeci by do toho nikdo nedal prachy, kdyby... ...ale obávám se, že ty konspirační teorie jsou jen mým alibismem, kterým si obhajuji to, že jsem vyhodil peníze a zdevastoval svůj čas touhle šíleností. To je něco tak děsnýho, že to snad i musíte vidět na vlastní oči! ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám jeden jediný dotaz. Proč proboha?? Mám moc ráda české filmy. Když jsem viděla to obsazení, tak jsem si říkala, že to bude skvělý, že to přece musí být skvělý, vždyť oni by do nějaké kraviny nešli, ne?! Pak jsem si ale vzpomněla na jeden rozhovor se Suchánkem a došlo mi, že to jsou skoro všichni bývalí spolužáci a nejspíš i kamarádi a bylo mi to jasný. Omlouvám se, ale ne, tohle ne. Nic to nedává. Nic zajímavého, nic nového, nic vtipného. Ba naopak mi to přišlo strašně smutný a depresivní. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k režisérovi a hereckému ansámblu jsem čekal, že se přeci jenom bude jednat o malinko lepší komedii, než na jaké jsme u nás za poslední roky zvyklí. Opak je pravdou a já blbec se zase nechal napálit. Večírek je jen další typická česká nevtipná komedie. Humor je až za hranicí trapnosti, nuda je takřka všudypřítomná, atmosféra nulová, postavy jsou vesměs nesympatické, film vlastně nemá nic, co dokáže nějakým způsobem zaujmout. Odpad nedám jen díky Langmajerovi a Dykové, ti jediní mě trochu bavili, jinak nemám co hodnotit, hrozný zážitek, naprostá ztráta času. 1/10. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ostuda scenáristická (to především) i ta herecká. Suchánek by asi za kameru lézt už neměl. Jediný důvod, proč jsem nedal odpad, je že přeci jen existují ještě horší věci. Líbil se mi docela Vladyka, neurčitý pocit jsem měl z Rodena. Bavil akorát Langmajer a úmyslně přestřelená tupost jeho filmové ženy. Proč ale proboha ty čuráci jeli na pohřeb autobusem, když jich bylo šest a nikdo další se k nim přidat neměl? A to přelepený logo na autobusu ze strany, to neměli ani na to, aby to normálně přelepili? Asi jako product placement sehnali akorát ICOM. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • „Když jsme se rozhodovali, co dál, obavy z dalšího podzimu podobného tomu loňskému a ze ‚zestárnutí‘ filmu vedly k tomu, uvést ho raději v létě. Jsem rád, že se nám Večírek podařilo tak výjimečně obsadit a že tihle herci excelují v rolích, v jakých je neznáme,“ prohlásil režisér Michal Suchánek. (Duoscop)
  • Premiéra filmu byla původně naplánována na listopad 2020, kvůli pandemii covid-19 nakonec šla do kin v srpnu 2021. (Duoscop)

Reklama

Reklama