Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(15)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je určitě ta nejlepší. Ochuzená sice o jednoho člena, ale i tak jeho odkaz zde byl až do úplného konce. Celé to rozuzlení, návrat Střelce k oddílu a konec klonování jak jsme jej znali zemřel s posledním Kaminoanem Nala Se. Jen škoda, že jsme se vlastně nedozvěděli o projektu Necromant. Nicméně Dave Filoni ví proč to nemohl všem ukázat. Vsadím se, že to má co dočinení s Grogu (teoreticky dost možná také klon) a Episodou IX, návratu Palpatina (rovněž klon). Ale kdo ví. Nechme se překvapit. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľkým plusom je bez rozmýšľania technické prevedenie animácie a moju zvedavosť poháňala túžba za novými informáciami v rámci SW ako takého, preto v hodnoteniach pod epizodami 3* nepodliezam. Čo sa obsahu týka, to je už iná pesnička. Poznačuje ho totiž ohromná, do očí bijúca vyplňovitosť a prvoplánovosť. Epizód stačilo ďaleko menej, aj polovica je veľa. Keď už je príbeh chabý, tak keby aspoň postavy lepšie spoznáme, ale oni sú všetci plochí, jednotvárni, a s výnimkou Strelca, neprechádzajú žiadnymi vnútornými zmenami. Elitní vojaci skupiny Bad Batch, žiaľ, v tretej sérii robia iba kulisu Omege, ktorá je neustále dokonale empatická, nápaditá, nerobí žiadne chyby a neprekonáva osobnostné prekážky. Taký hrdina nemá šarm a charizmu nemá na čom budovať. Vedľajšie postavy, ktoré sa objavili v iných seriáloch vystupujú jednorázovo a nezásadne - úbohý trailerový marketingový ťah. Sklamal ma príbeh Nala Se, ktorá sa zdala byť zásadne dôležitá na konci druhej série, nakoniec "odložená" do väzenia. Musim povedať, že som, žiaľ, veľmi blízko k slovu "odfláknuté". ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá řada a hlavně první díly, jsou kvalitativně o řád výš než první 2 sérky. Naprosto skvělý a moc jsem si to užil. Jedna z věcí, kterou nikdy nemůže nikdo celému SW Univerzu vytknout je dobrá hudba. Tady ale byla fakt skvělá a to že hodně. Všechno to krásně podtrhovala a vždycky jsem si nechal dojet celý intro i end credits. Postavy se krásně vyvíjí, interagují a v závěrečném finále zkrátka víte, co od nich čekat a vidíte, jak se vypořádávají s tím vším, co si sebou nesou. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, ok, osobně mi třetí série docela sedla a ani moc nevím proč. Těžko říct no, rozhodně jsou věci, které se dají vytknout, ale já osobně se docela bavil. Nejvíc mě asi štve jak zničili odkaz delta squady, chudák scorch, to si nezasloužil, takovej lame konec. A taky, že ačkoliv je vše nadějné, nakonec stejně skočíme ve zkurvené Disney nové trilogii. Nic co Filoni a spol vytvoří nedokáže odpárat tu hrůzu co jsou tři nové filmy, to prostě nejde. Disney by udělalo nejlépe kdyby řeklo "malá mýlka" a prostě začali znovu. Nu, s tím bohužel nic nenaděláme a tak nezbývá než dodat, Kote! Kandosii sa ka'rta, Vode an. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně docela slušné zakončení tohohle zpočátku rozpačitého pokračování Klonových válek, které dost dlouho nevědělo, o čem by vlastně mělo nebo chtělo vyprávět. Hlavně s povděkem vítám, že se tvůrci konečně vzdali té otravné infantilnosti, která se prolínala celou první i druhou sérií a našli odvahu vykročit trochu dospělejší cestou. Zápletky jsou tak o něco promyšlenější, záporáci konečně budí respekt, Crosshair se vypracoval na v podstatě nejzajímavější postavu a Omega je sice pořád za malou supermanku, ale vzhledem k tomu, jak moc celá várka dostává od Impéria čočku, už to tolik nevadí. Osobně mě tedy mrzí jen ta místy otřesná animace postav, která do dnešní doby už fakt nepatří a Disneymu dělá jen ostudu. ()

Zajímavosti (21)

  • Displej, který zobrazuje počet N-částic, má úplně stejné grafické rozhraní jako použil Obi-Wan (Ewan McGregor) na nabooském křižníku ve Skryté hrozbě (1999), kde analyzovat vzorec krve Anakina pro svého mistra. (Veskoslav)
  • Označení pro infiltrační klonové jednotky Impéria jsou Clone X. Většinou prodělaly stejný výcvik jako elitní republiková komanda, měly kompletně vymazaný vojenský záznam včetně klonového čísla. Začaly se vyskytovat kolem roku 18 BBY. (Veskoslav)
  • Jeden galaktický sektor většinou odpovídá 10 planetám. (Veskoslav)

Reklama

Reklama