Reklama

Reklama

Slečna bestie

  • USA Freaky (více)
Trailer 1

Kdyby Slečna bestie byla normální horor o řádění sériového zabijáka, roztomile naivní studentka Millie (Kathryn Newton) by se s velkou pravděpodobností stala jednou z jeho prvních obětí. Monstrum, přezdívané Řezník (Vince Vaughn), si ji také neomylně vyhlédne, jenže místo dalšího zářezu na pažbě si vinou jistého magického rituálu ze setkání s Millie odnese velmi nepříjemnou životní komplikaci. Pokud je ovšem slovo „komplikace“ pro situaci, kdy se ráno probudí v jejím těle, dostačující. Millie je na tom ještě hůř, musí se vypořádat s tím, že se z ní přes noc stal obtloustlý padesátník, po kterém jdou policajti z celé Ameriky. Navíc má jen 24 hodin na to, aby vrátila věci do normálu, jinak v tom chlapovi zůstane uvězněná navěky. Zatímco se Millie v Řezníkovi trápí a přemýšlí, jak z něho ven, Řezník v Millie si neskutečně užívá. Získal krytí, o jakém se mu ani nesnilo, a navrch k tomu školu plnou nic netušících studentů a studentek, kterými si může prakticky bez práce vylepšovat skóre. Protože koho by napadlo, že se v té naivce, jež byla dosud považovaná za šikanovaného otloukánka, skrývají neukojitelné vražedné sklony? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (163)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem si užil mnohem víc než jsem čekal. Skvělý film na motivy body switch a serial killer. Váhal jsem sice mezi 4 a 5 hvězdami, ale přihlédl jsem k množství humorných scén ve filmu. Velice příjemná a vtipná podívaná. Myslím, že v tom není nutné hledat nějaké feministické a genderové blbosti. Jako se tu několik uživatelů rozčiluje. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Raz za čas niekto znova skúsi vkročiť do rybníka plného vymenených tiel. Ako základný nápad, pre hororovú komédiu, určite dobrá voľba. Pubina a sériový vrah si vymenia telá a zábava môže započať. Bohužiaľ sa do toho neustále mieša akési totálne tuctové, totálne nudné rodinné/stredoškolské nič. Inak dostanete kvalitne spracované a hlavne krvavé zabíjanie, a našťastie aj celkom vydarené reakcie na nové telesné schránky (močenie po stojačky, strata/zisk fyzickej zdatnosti,...). Videl som tam potenciál, ktorý však nudná a bohužiaľ miestami dosť dlhá vata zriedila na ľahko zabudnuteľnú záležitosť. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

"Hororově "ulítlá" výměna těl, jejímiž hlavními aktéry jsou Vince Vaughn a Kathryn Newton. Šikanovaná divka si prohodí tělo s obávaným zabijákem. A celou patálii způsobí jedna prastará mystická dýka. Christopher Landon se toho nebál a poměrně provařený námět povýšil na brutálně zábavný mazanec, který v jistém ohledu je odnoží komedie "Žába k zulíbání", co řešila obdobné téma s Robem Schneiderem a Rachel McAdams. Landon přemluvil Vaughna, aby svoji filmografii rozšířil o "růžovou" kreaci, kdy v jeho urostlém těle dlí vědomí útlé slečny. Jeho gesta, pohyby a vyjadřování mají homosexuální ráz. Oproti tomu Newton, která není až tak prvoplánovou kráskou, operuje s vědomím nemilosrdného zabijáka, co na potkání zabíjí na všechny způsoby. Pochopitelně se to celé jejich počínání neobejde bez vtipných scén a replik, které mají silný náběh do parodie. Zvláštním bonusem je příval gore, vraždy jsou poměrně detailně vyvedené, kamera uhýbá jen vzácně. Landon si ani tentokrát nedal pokoj a více než horor stvořil jakousi zábavnou variaci na téma výměna těl. To je prvek, který už aplikoval ve svém dvoudilném příspěvku "Všechno nejhorší". A rád se k němu neustále vrací. Docílil toho, že i elegantně ohraný námět může působit svěže. Natočené je to v neutuchajícím tempu coby zábavná a krvavá jízda plná vtipných narážek na samé hraně parodie. 10/10 ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Snad to nejhorší, čím se může už tak hnusná a nesympatická pičinka doprasit k totální odpornosti, je frizúra „Sandra Farzekašová na lovu gádžů aneb Cigánska Barbína“. To znamená odkysličníkovat si hlavu na barvu pochcané slámy, a přitom zachovat černočerné, huňaté brežněvovské obočí. Inu, v dobrém hororu by to ohyzdná neherečka možná i zužitkovala, nikoliv však v přiblblé, povrchní, šablonovité, po sté omleté a ve zvratcích rozpustné demenci pro Instakokoty, kterou ze žumpy nevytáhl ani jako vždy skvělý Vónovic Vincek a jeho dokonalé buzerantské pobíhání. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Námet podľa mňa vynikajúci, hoci filmy so zámenami tela sme tu mali už habadej, ale v tomto štýle ma to nalákalo. Vince Vaughn podal mega výkon, ale ani slečna Newtonová a všetci okolo nej za nim nezaostávali. Hlavne je to dosť často vtipné. Mladému divákovi sa to bude určite páčiť, je to taký ideálny film do kina. Výborný casting + humor = zážitok, ktorý chcem dostať. A s jedným zahraničným názorom sa stopercentne stotožňujem: „Vince Vaughn hrá teenagerku lepšie než väčšina teenagerských herečiek.“ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se od 21. října do 12. prosince 2019. Točilo se na Denmark High School – 645 Mullinax Rd, Alpharetta. Dále pak v okolí města Alpharetta (Georgie, USA). Natáčení probíhalo také v Minnesotě, Kalifornii a v Georgii na místech Covington Square, Covington, Satellite Blvd NW, Duluth, Tandy Key Ln NW, Duluth, Ring Rd NW, Duluth, Beauty Master - 2100 Pleasant Hill Rd Suite 380, Duluth, a v Kanadě. (ČSFD)

Související novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

Slečna bestie skromně vede v amerických kinech

23.11.2020

Hororová komedie Slečna bestie od studií Universal a Blumhouse s Vincem Vaughnem a Kathryn Newton v hlavních rolích sériového vraha a naivní středoškolačky, kteří si díky magickému rituálu prohodí… (více)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (více)

Reklama

Reklama