Reklama

Reklama

Terra Formars

(seriál)
  • Japonsko テラフォーマーズ (více)
Trailer 2
Japonsko, (2014–2016), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jú Sasuga (komiks), Ken'iči Tačibana (komiks)

Kamera:

Keiko Išizuka

Hrají:

Júma Učida, Kaito Išikawa, Tóru Nara, Kódži Išii, Eidži Takeuči, Hidenobu Kiuči, Čiaki Takahaši, Unšó Išizuka, Ajane Sakura, Kazusa Aranami, Hidenori Takahaši (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Recenze uživatele Kimkong k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

Vzhledem k hodnocení jsem od seriálu moc nečekal. Úvodní zápletka s plánem osídlit Mars je jednoduchá a na v anime popsaný způsob jsem narazil již dříve někde jinde. Nicméně téma boje proti zmutovaným obyvatelům Marsu a honbou za lék proti viru odsud pocházejícího za pomoci geneticky modifikovaných lidí mě přijde naprosto dostatečná pro jakýkoli sci-fi film, či seriál. Bohužel, alespoň pro mne se po nějaké třetí epizodě seriál zvrhne v jeden velký masakr s nekonečným popisem schopností modifikovaných lidí a jejich následnou a pak již méně nečekanou smrt. Kdyby měl seriál 100 epizod (100 postav), vůbec bych se nedivil a kvalita by byla asi stejná. Kdybych zde nenarazil na informaci, že existuje cenzurovaná verze, ani bych o ní nevěděl, ale po jejím dohledání a částečném shlédnutí musím říct, že je naprosto nekoukatelná. Nicméně toto anime má nudný děj, mizerný opening a hudbu. Násilí je dostatek, různých schopností hmizo-lidí také. Plusové body dávám také za docela zajímavou historii některých postav. Jsou zde většinou lidé, co za sebou mají dost těžké životní osudy a cestou na Mars nemají co ztratit. Celkově tedy 2* lepsí. ()

Revenge (2016) (S02) 

Zatím to vypadá ně ještě větší zklamání než v případě první řady. Odstraněním brutality seriálu nic nezbylo. Navíc přidali nekonečné hrdinské kecy. Nakonec to vyjde na stejno s první řadou. Brutalita je pryč, ale zase přidali něco jako příběh. A´č celkem mizerný, přesto příběh. Velké plus musím dát za opening, který je dost dobrej. A velké mínus za konec, neboť mě vůbec nedává smysl. Jak se tam sakra dostali? ()

Reklama

Reklama