Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě kdysi nesmírně bavil, Hilary Duff je mi prostě nesmírně sympatická, má skvělý hlas a její písničky mají skvělý optimistický náboj. Jako herečka je možná o třídu níž, ale i tak hraje dobře. Oblíbil jsem si taky hlavní písničku What dreams are made of, která zazní na konci v koloseu. Když jsem se nedávno podíval na Italské prázdniny znovu, musel sem nakonec snížit hodnocení o jednu hvězdu dolů, protože se to samozřejmě nedá srovnávat s vrcholnými filmy. (79%) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skutočne niečo otrasné. Deväťdesiat minútová exhibícia pubertálnej bárbiny Hilary Duff. Jej herecký prejav je na tom asi tak ako jej zmysel pre sebakritiku. Čiže absolutná nula. Naivný príbeh plachej Američanky, ktorá sa v Ríme spozná s mladým, krásnym popovým spevákom a zažije vytúžené dobrodružstvo ma ani troška nezaujal. Dlho som sa premáhal, aby som to nehodil do odpadu. No možno pre malé dvanásť ročné školáčky to môže byť dobrý filmík. * ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Rána kladivem do čela by způsobila menší bolest než tento skvost. Prakticky není o čem psát. Neskutečně blbé a trapné snad v každém záběru. Vlastně je mi trapně i za sebe, ale musím přiznat, že jsem se překonal a zhlédl to až do konce. Nevím, zda je příjemnější drtit své genitálie ve svěráku, nebo si najmout někoho ze Sušic, aby mi vrážel celou noc rozžhavené sirky pod nehty. Zase jsem jednou posunul svůj práh bolesti. Kam se hrabe Rambo.. 5% ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Zkoušel jsem, přemáhal se a nakonec to vydržel až do konce. Hurá. Že to ale dalo zabrat! Musím přiznat, že se mi ta myšlenka celého filmu z popisu docela líbila (vlastně mě zajímala jen jedna věc, co to pro Američany znamená "zažít dobrodružství" - a byla to jen další variace na americký sen). Bylo jasné, že nepůjde o nic jiného než čistou naivitu, ale i přesto jsem byl zvědav, jak se to scénáristovi povede zrealizovat. Bohužel musím konstatovat, že se toho více nepovedlo než povedlo. Škoda. Kromě Hilary Duff ve filmu nebyla jediná postava, která by udržela mou pozornost na obrazovce, ba co víc – kterou bych si po závěrečných titulcích pamatoval. A co hůř. Dokonce mám problém vybavit si jednu jedinou scénu, která mě zaujala. A jo, vlastně tam jedna byla. Ten závěrečný koncert měl docela šťávu, muzika dobrá. Když už jsme u toho, soundtrack nebyl z nejhorších (tím ale výčet veškerých pozitiv končí). Takže jedna hvězdička za hudbu a jedna za Hilary, která se snažila, sic ji síly stačily (přece jenom zahrát dvojroli dá zabrat), ale utáhnout tak příšerný kolos na svých něžných dívčích ramenech bohužel nedokázala. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Absolutne SKVELA prazdninova komedie doplnena o uzasnou hudbu. V prubehu jsem chtel dat 4 hvezdicky nebot mne tam vadila az prilis napjata atmosfera, byt bylo od zacatku jasne jak to dopadne. I tak jsem se ale trasl jak u nejakeho hororu. Po vynikajicim HAPPY ENDu bych dal nejradeji 6 hvezdicek. Ted po titulcich a po vyprchani endorfinu davam 5 hvezdicek (ostatne jinak by to ani neslo) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)
  • Když se Lizzie loučí s mámou na letišti, mění se jí délka kalhot. V jednom záběru je má ohrnuté do půli lýtek a v dalším je má normálně až na kotníky. (ČSFD)

Reklama

Reklama