Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Vymývárna mozků pro malé holčičky. Teď si budou všechny nešikovné Američanky myslet, že někde v Itálii je čeká krásný zrádný popstar princ a úžasné dobrodružství. *** Tímto filmem jsem vymítala nudu, ale efekt nebyl stoprocentní, dokonce ani padesátiprocentní. Klišé zakopávalo o klišé, efektní animovaná panenka pronášela své hluboké citáty a každému mimo Hillary muselo být jasné, kdo ji opravdu miluje. *** Pak jsem musela na autobus a koncertu jsem se nedočkala... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozmýšlel, zda se mám na tenhle film dívat nebo ne, skočil jsem se kouknout na csfd a zdejší negativní hodnocení mě přesvědčilo, že to nebude až tak špatný film a tak jsem zaprakoval u bedny a jal se prožívat Italský prázdniny. Jasně je to kýč jak bič a kdyby mě bylo 11 a byl bych holka asi bych byl z filmu unešenej na max, ale není chyba filmu, že jsem úplně někdo jinej. Od začátku mě ten italskej krasaveček byl sympatickej jak fusakle po tůře na v Tatrách. Je škoda, že mu scénaristé nepřipravili nějaký pořádný utrpení. Jinak klasika, láska, mládí, hloupost, slunce a 93 minut života v prdeli. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skutočne niečo otrasné. Deväťdesiat minútová exhibícia pubertálnej bárbiny Hilary Duff. Jej herecký prejav je na tom asi tak ako jej zmysel pre sebakritiku. Čiže absolutná nula. Naivný príbeh plachej Američanky, ktorá sa v Ríme spozná s mladým, krásnym popovým spevákom a zažije vytúžené dobrodružstvo ma ani troška nezaujal. Dlho som sa premáhal, aby som to nehodil do odpadu. No možno pre malé dvanásť ročné školáčky to môže byť dobrý filmík. * ()

mikul 

všechny recenze uživatele

Hillary opět překvapuje, jak je úžasná, okouzlující, talentovaná a krásná. A snaží se o to i v jiných filmech, např. nikdy to nevzdávej, ale tato snaha je naprosto marná. Vtipy nejsou vtipné, nesmyslný celý film a o to ještě nesmyslnější konec. Ale přesto se samou trapností musíte smát. Od začátku víte, jak to dopadne..... ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Ja sa fakt ospravedlňujem, toto je snáď nejaké moje zlihanie alebo čo, ale fakt som si po dosť dlhom čase našiel čas na film a náhodou bolo nedeľné doobedie a ja raňajkujem. Zrazu logo Disney a ja presedím 93 minút pri americkej komédií, hovoriacej o tom ako si istá Lizzie (moja čím ďalej tým obľúbenejšia Hilary Duff) prežije snovú cestu do Ríma, kde prežije lásku na školskom výlete s európskou popovou hviedou. Jéééj, úplná pohodička, síce preklišovaná, že je to až nevysloviteľné, končiaca tak, že sú všetky šťastný a každý dostane to čo si zaslúži. Fakt ja neviem :D, ale tak hodnotím relatívne dobre, pretože niesom znechutený ani zďaleka, ba cítim sa úplne veselo aj keď som dosť nekritický teraz :D. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Když se Lizzie loučí s mámou na letišti, mění se jí délka kalhot. V jednom záběru je má ohrnuté do půli lýtek a v dalším je má normálně až na kotníky. (ČSFD)
  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)

Reklama

Reklama