Reklama

Reklama

Obsahy(1)

13. ledna 2001. Harvey Jacobs, válečný fotograf deníku Times, byl zraněn teroristy poté, co viděl masakr u Nuevo Colón. V zoufalé snaze dostat ho pryč poslala Organizace spojených národů vůz a řidiče, který ho měl dopravit přes hranice... (3DD!3)

Recenze (154)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=FgOOU0z_Pik - Hire zo všetkých najvážnejší, s najlepšími hereckými výkonmi, s najrealistickejšou akciou, s najpôsobivejšou kamerou a... nepochybne s najsilnejším príbehom. Keby som nemal takú obrovskú slabosť pre Guya Ritchieho, poviem, že Alejandro González Iñárritu sa so svojím Hire vysporiadal najlepšie. Skvelé. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divnej ale mě tenhle Hire přijde jasně nejhorší. Herecké výkony jsou sice velice dobré ale to co dělá Hire Hirem tady není. Ostatními opěvovaná kamera mi tady nesnesitelně lezla na nervy no nevim. Alejandro González Ińárritu zjevně nepochopil co točí a snaží se jaksi dojmout atd. jenže na to mu 8 minut nestačí i kdyby se po... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Iňárritu ukazuje své přednosti v každém okamžiku tohoto velmi vzhledem stylizovaného kousku. Nejde mu odepřít jeho hlubší význam, od něj přeci ani nikdo nemohl čekat stíhací jízdu plnou kulometů, vrtulníků a výbuchů okolo toho krásného auta. Přesto příjemně překvapil splněním všech předpokladů k výborné reklamě, která může oslovit hodně lidí. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Těžko říct jestli je série Hire koncipována jen jako další originální způsob reklamy, nebo se firma BMW snažila částečně zachovat i jako (s mírnou nadsázkou) mecenáš umění který dá šanci vyjádřit se schopným režisérům v krátkém filmu ve kterém se nějakým způsobem objeví nějaké jejich auto. Ińárritův film každopádně nasvědčuje spíše tomu druhému, protože i akce a honičky, i samotné auto je až daleko v pozadí za snahou přiblížit svět na který se většina lidí dívá jen z novinových fotografií. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Tak jako byl Ritchieho Hire pětihvězdičkový svým humorem a nadsázkou a podobně jako byl Wongův Hire pětihvězdičkový svou obrazovou poetikou, tak Iñárritova BMW desetiminutovka je perfektní zejména svou výpovědní hodnotou. Z celého celku asi nejvíce vymykající se reklama je zasazena do opravdového válečného prostředí, kdy bezejmenný řidič veze významného válečného fotografa za lékařskou pomocí za hranice. Vynikající Stellan, Clive, Lois i Alejandro. ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle řídí Clive Owen BMW X5 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama