Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

nash. 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie postavená na drobném omylu, který se stane oním pověstným kamínkem co uvolní lavinu omylů, nedorozumění a nečekaných komplikací. Svižná, vtipná, občas i dojemná pohodovka, plná hbitých dialogů, romantiky i humoru. A k tomu všemu okouzlující Sandra Bullock ve své zřejmě nejsympatičtější roli. Zábavná, milá i dojemná, třeba ve scéně, kdy sleduje vánoční pohodu u Callaghanových. Jedna z romantický komedií, na které nedám dopustit. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Komedie? No, nezdálo se mi. Určitě celkem zajímavá zápletka, ale bylo by to reálný? Já vim, že většina komedií reálných není, ale tohle bylo trochu moc. Ta rodina by musela poznat hned, že to žádná jeho přítelkyně nebyla. Kdyby tam alespoň byly nějaký vtipný hlášky, ale dívala jsem se na to z nudy a nezaujalo mě to, jen jsem chtěla tedy vědět, jak to dopadne. U romantických komedií většinou máte držet palce happyendu, ale u tohodle filmu mi to bylo skoro jedno. Navíc mi tu ani nebyla moc sympatická Sandra Bullock. Znám lepší romantický komedie. ()

Reklama

Joiner 

všechny recenze uživatele

Po posledním shlédnutí (a to už jsem fakt nevydržel v tahu) musím jít o hvězdu dolů. Bullockovou žeru od dob Demolitionmana a lecos jejim filmům odpustím, ale tahle romanťárna je tak americky naivní a sladká, až se mi z ní kazí zuby. A ta nepřetržitá hudba, která zní až parodicky romanticky.. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!" ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám Sandru Bullock a jej krásny úsmev rád, tento kúsok naozaj ale nemusím. Mala už aj lepšie vecičky. Čo sa týka deja, je postavený na zdanlivo zapletenej pavúčine vzťahov, no záver vôbec nevyznel dramaticky, ale skôr komicky - proste taký ľahký priebeh záverečného manželského (ne)ceremoniálu, bez vážnejšieho zdesenia, či škandálu som dávno nevidel v podobných typových žánroch. Čo už, každý chvíľku ťahá pílku - tentokrát potiahli ideisti tohto filmíku veľmi slabo :) ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

A sem v prdeli! Něco je špatně.. Začínají se mi líbit romantický filmy se S. Bullock. Mě? Takovýmu chlapákovi... A nebo to, že to přiznám mě posouvá dál? Co myslíte holky? Snímek sem viděl ještě v kině a je jeden z prvních co proslavil Sandru. Vtipné dialogy a klasické dilema rom. filmů. Který je ten pán Vyvolený... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Původní scénář byl o ženě, která je v kómatu, a muži, který se vydává za jejího snoubence. Filmovým společnostem se tento nápad ale nepozdával. Poté, co byl scénář přepsán a postavy byly prohozeny, Hollywood Pictures se snímku ujalo. (ellegrey)
  • Scéna, v ktorej roznášač novín spadne z bicykla, nie je hraná. V skutočnosti to bola nehoda, ale rozhodli sa záber ponechať vo filme. Chlapec si reálne zlomil zápästie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama