Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (5)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý počin, zvlášť v současné době docela aktuální. Dost mě to překvapilo, na to, že jde o ruskou produkci, tak docela dost přístupné pro evropského diváka. Zvláštní mi přišel autista, který sám vysvětlovat, co mu je. Spíš bych čekal, že to bude tak, že to někdo bude říkat. Ale je to filmová licence a tohle není film o autistech. No, uvidíme, jestli bude nějaký přídavek. Na druhou stranu by bylo mít uzavřený seriál tímto způsobem. To mnoho tvůrců nedokáže. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na osmou epizodu první řady jsem se dodíval před rokem a půl, a teď jsem s hrůzou zjistil, že jsem sérii neokomentoval. Nerad komentuji/recenzuji záležitosti, které nemám čerstvě v paměti, ale tentokrát musím, protože podruhé už bych to asi nedal. No dobře, zvládl bych to, ale opravdu se mi nechce. Já jsem se na tento ruský počin těšil, jen abych zjistil, že vlastně není tak úplně ruský, ani tak úplně vytuněný. Mně tato první řada silně připomínala pozdější sezóny The Walking Dead- tedy ty, které mě už vůbec nebavily, protože příběh i logika šly úplně do kopru. / Poučení: Na všem špatném je možné najít něco dobrého. Tady to byla píseň. ()

Reklama

kotrlak 

všechny recenze uživatele

Tak už se to i rusáci naučili...nebo je to někdo naučil. Moc hezkej survival, kterej překvapil. Anglickej dabing seděl jak prdel na hrnci (ruštinu bych nezkous), tak jsem si to užíval i přesto že rusáky normálně nemůžu ani cejtit. Hustý panoptikum vesničanů, takový typy se jen tak neviděj. Jsem zvědavej na další season...jo, a docela jsem záviděl Míšovi tu kozatou Polinu... ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Nejvěrohodnější postapo, jaký jsem kdy viděla. Ještě mě napadá, že k nim patří i Cesta. Kdyby došlo k rozpadu společnosti, ať už kvůli pandemii nebo kvůli něčemu jinýmu, tak takhle nějak by to mohlo vypadat. Bohužel. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (12)

  • Když se jeden z pronásledovatelů podívá do auta, tak v něm hraje hudba. V předešlém záběru, když v něm seděla Polina (Viktorija Agalakova), bylo ale rádio vypnuté. (Duoscop)
  • Ve 32. minutě hraje píseň „Why Can't You Feel It?“ od Gem & The Deadheads. (Duoscop)

Reklama

Reklama